10 roliga julklappar att köpa i år

Har du svårt att komma på roliga julklappar att ge till dina familjemedlemmar och vänner i år? Satsa på en upplevelse! Upplevelser sätter guldkant på vardagen och gör det möjligt för dig och den du ger presenten till att få lite kvalitetstid tillsammans. Läs vidare för några tips på vad du kan ge bort! 

1. Fotokurs

Är det någon i familjen som tycker om att fotografera? Då kan denna fotokurs vara något! Grundkursen är på fyra timmar, varav två timmar består av teori inomhus och resterande tid innebär praktiska övningar utomhus. En bra inkörsport för den som nyligen köpt en kamera och vill lära dig alla dess funktioner.

Läs mer och boka på Greatdays.se

2. Baka polkagrisar i Gamla stan för två

 Lär er hur man bakar polkagrisar för hand på gammaldags vis, precis som Amalia Eriksson gjorde när hon bakade de första polkagrisarna i Gränna 1859. Naturligtvis får ni behålla alla polkagrisar ni bakar!

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

3. Provdyk för två

Tänk dig att du viktlöst och fritt tar dig fram genom det stora blå. Att befinna sig så nära det djur- och naturliv havet gömmer är en obeskrivlig känsla! Här får ni lära er grunderna i dykning i en bassäng, den mest ideala platsen att lära sig på. 

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

4. Stand up för två

Unna er en helkväll i skrattets tecken på Sveriges mest kända stand up-krog, Norra Brunn. Några av landets bästa komiker finns på plats och bjuder på förstklassig underhållning!

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

5. Tandemflyg

Många är vi som sedan barnsben har drömt om att flyga fram som en fågel. Att flyga tandemflyg är det närmaste denna dröm man kan komma. Att stilla glida fram och njuta av milsvid utsikt och tystnad ger en känsla av total frihet.

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

6. Svartklubbskväll för två

Hur smakar maten om man inte kan se den? Använd sinnena som ni aldrig använt dem förut. Ge bort ett besök på Svartklubben för en trerättersmiddag helt i mörker.

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

7. Kör Ferrari eller Lamborgini

 En åktur med någon av dessa supersportbilar lämnar dig garanterat inte oberörd. Ta chansen att bekanta dig med en av de mest exklusiva sportbilarna i världen! 

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

8. Ballongflygning

Vilken fantastisk och överväldigande känsla det är att i en luftballong stiga högt över trädtoppar och takåsar. En spektakulär upplevelse som inte går att beskriva i ord, det måste upplevas!

Läs mer och boka på Greatdays.se

9. Takvandring

 

Genom en lucka i kupolen tar ni er ut i den friska luften och startar med att samlas på plattformen utanför för att njuta av de vackra vyerna. Nu kan det kittla i magen, men era skickliga guider hjälper alla att känna sig trygga. Ni promenerar vidare ut på takets gångbryggor, hela tiden infästa i säkerhetssystemet som löper längs hela banan. 

Läs mer och boka på Greatdays.se

10. Vinprovning för två 

Ta er tid att uppleva världens viner. Det är ni värda!

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

Visa fler