Skäm bort dig själv

Alla behöver vi ibland en paus från vardagen. Här finns utrymme för en stund av total avkoppling med fullt fokus på dig. Släpp alla måste och låt sinnen och kropp få vila. I rofylld miljö får du njuta av en behandling som utförs av en professionell spaterapeut. Du kan till exempel välja på behandlingar som en klassisk massage eller en skönhetsbehandling. Du kan även välja att varva ner och slappna av på ett spa för en dag. Vill du prova något nytt så kanske en chokladmassage eller lerinpackning passar dig bättre. Utbudet av behandlingar varierar mellan orter och salonger.

Dessa upplevelser ingår

 • Chokladmassage

  Lyxig upplevelse för chokladälskaren!

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Hässleholm, Karlstad, Kumla, Mora

  Även om de gamla aztekerna inte kände till exakt vilka hälsobringande effekter choklad faktiskt ger så kunde de absolut känna hur underbart det smakade.

  Idag har man ju även kunnat bevisa att choklad inger samma sorts känslor som när vi är förälskade. Så vad kan passa en chokladälskare bättre än en lyxig chokladmassage?

  Behandlingarna varierar något beroende på var du väljer att genomföra den. Massagen utförs med varm chokladolja som i samtliga fall ger en rengörande effekt på huden och förebygger åldrande.

  Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper som bland annat frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. En chokladmassage berör luktsinnet då massageoljan doftar choklad, och känseln eftersom den masseras in i kroppen.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Chokladmassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Chokladmassage" innan du kan boka.

  Salonger i respektive stad:

  Göteborg: Elvans Massage & Hudvård
  Hässleholm:
  Hässlehom Massage
  Karlstad: Balans & Utveckling
  Kumla: LouGrace 
  Malmö: Milstenen Spa
  Mora: Hudpunkten
  Stockholm: Kornets Hälsospa

  Stäng
 • Duobehandling

  Total avkoppling för två

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Bromma, Göta, Märsta, Skövde

  Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. 

  Alla behöver vi en paus från vardagen ibland. I harmonisk miljö tas ni om hand av erfarna spaterapeuter som gör allt för att ni ska få en rofylld stund. Att dela en sådan upplevelse med någon man håller kär är som balsam för både kropp och själ.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling" innan du kan boka.

  Vilken typ av behandling ni få ta del av varierar beroende på val av salong. Nedan följer information om vad som gäller på respektive salong:

  Bromma
  Spa Linaro på Ulfsunda Slott
  På Spa linaro får ni avnjuta en ansiktsmassge samt helkroppsmassage med lavendelolja under 25 minuter. Observera att behandlingarna ges efter varandra.

  Göta
  Spa Merkle
  På Spa Merkle får varje person behandling i cirka 35 minuter. Halva tiden är svensk klassisk halvkroppsmassage och halva tiden jademassage med varma stenar. Ni får behandlingen samtidigt i samma rum.
   
  Göteborg
  Elvans Massage & Hudvård
  På Elvans Massage & Hudvård njuter ni av den 50 minuter långa behandlingen "Total Back Duo". Här får ni ta del av en klassisk terapeutisk ryggmassage samt en rygginpackning med djupverkande olja och varma lavastenar. En av er börjar med massagen och under tiden får den andra inpackningen, efter halva tiden byter ni. Efter behandlingen får ni möjlighet att besöka relaxavdelningen med utomhusbadtunna och bastu. En terapeut tar hand om er båda samtidigt.

  Mandorla Spa
  På Mandorla Spa får ni ta del av behandlingen "Unik kombimassage 40 min", som inkluderar 20 minuter klassisk massage och 20 minuter jademassage per person. Ni behandlas samtidigt i samma rum.

  Litet Spa
  En härlig och avstressande behandling där en person börjar med att få en djupverkande olja och varma lavastenar på sin rygg medan den andra personen får en skön ryggmassage. Värmen från lavastenarna förstärker effekten av massagen. Efter halva tiden byter man. Utförs av en terapeut. LitetSpa ligger på mysiga Kaggeledstorget i Härlanda/Örgryte, lätt att ta sig till, centralt men ändå inte mitt i city. Detta i en doftfri miljö.

  Linköping
  Hälsoagenten
  På Hälsoagenten får ni välja på duomassage 30 min (30 min massage per person) eller ansiktsbehandling med totaltid 50 minuter där en terapeut tar hand om er båda samtidigt (varje person får behandling cirka 25 minuter vardera).

  Malmö
  Milstenen Spa & Massage
  På Milstenen Spa & Massage njuter ni av en lugn stund i en privat spaavdelning. Här badar ni bastu i 30 minuter, bubbelbad i 30 minuter och njuter därefter en stund i relaxen där ni serveras cider, ost och kex. Behandlingen är endast bokningsbar på vardagar.

  Märsta
  EkoSalongen
  På EkoSalongen får ni växelvis varsin 45 minuter lång massage. Observera att ni ej får behandlingarna samtidigt.

  Norrköping
  Hälsocentrum
  På Hälsocentrum njuter ni av en ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och avslutade creme. En terapeut tar hand om er växelvis i samma rum, totaltid är 60 minuter.

  Skövde
  Välbefinnandet Massage och Hudvård
  På Välbefinnandet Massage och Hudvård njuter ni av en spakur där en terapeut växelvis tar hand om er båda. Behandlingens totaltid är 60 minuter och ni får båda ta del av en ansiktskur och en aromainpackning för hela kroppen.

  Stockholm
  Fridens Hälso Zenter
  På Fridens Hälso Zenter får en av er sitta med fötterna i fotbad medan den andra får rygg- och nackmassage. Därefter peelas fötterna på den som har suttit i fotbadet och en djupverkande kräm masseras in som inpackning. Ni byter sedan plats. Det finns även möjlighet att njuta av bastubad tillsammans. Totaltid är 75 minuter.

  Carinas Harmoni & Spa
  På Carinas harmoni & spa får ni avnjuta behandlingarna växelvis. I samma rum får ni fotbad med inpackning, rygg och nackmassage. Totaltid 50 minuter.

  Souads Hälsoklinik
  På Souads Hälsoklinik ingår fotbad med en härlig aromadoft inklusive fotskrubb och fotmassage samt djupgående nack-& ryggmassage med uppfriskande ansiktskur för båda. En terapeut tar växelvis hand om er i samma rum. Totaltid för behandlingen är cirka 75 minuter. Fri tillgång till infrabastu och dusch.

  Västerås
  Wellness Spa
  På Wellness spa väljer ni om ni vill ha massage, ansiktsbehandling eller kroppsscrub. Behandlingen är 30 minuter per person. Ni behandlas i samma rum samtidigt av varsin terapeut.

  Stäng
 • Hotstone-behandling

  Skön massage med heta stenar

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Bjärred, Göta, Hässleholm, Karlstad, Mora, Smedjebacken

  Hotstone-massage är en behandling där din terapeut använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Hotstone-massage ger en känsla av totalt välbefinnande.

  Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage.

  Under behandlingen placeras stenarna noggrant ut på din kropp. Stenarnas storlek varierar beroende på var på kroppen de används. För att ytterligare förstärka känslan av avkoppling är stenarna inoljade. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av vilket innebär att själva massagen blir mer effektiv och mer intensiv än den skulle bli utan.

  Massören använder stenarna och sina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. Vissa massörer använder omväxlande varma basaltstenar och kalla stenar av marmor för att ytterligare stimulera ditt nervsystem och blodomlopp.

  Efter din hotstone-behandling kommer du att känna dig djupt avslappnad.

  Unna dig en stunds avkoppling i vardagen!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Hotstone-behandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Hotstone-behandling" innan du kan boka.

  Salonger i respektive stad:

  Bjärred: Sundets Hudvård
  Göta: Spa Merkle
  Göteborg: Elvans Spa & Massage
  Helsingborg: Meiyabeauty
  Hässleholm: Hässleholm massage
  Jönköping: Jojo:s Salong
  Karlstad: Balans & Utveckling
  Linköping: HälsoAgenten
  Malmö: Milstenen Spa
  Mora: Hudpunkten
  Norrköping: Hälsocentrum
  Smedjebacken: Hälsosmedjan
  Stockholm: EveryBody Laser & Spa, Dagspa Västermalm, Carinas Harmoni & Spa
  Västerås: Wellness Spa

  Stäng
 • Lerinpackning

  Inpackning i varm mineralrik lera

  Stockholm, Malmö, Västerås

  Det här är en varm helkroppsinpackning med mineralrik lera som ökar hudens fuktighet. Behandlingen är välgörande för stela leder och trötta muskler.

  Ungersk Moor Mud är resultatet av en flera tusen år lång omvandlingsprocess. Leran är bildad av växtrester som finns kvar på den plats där växterna en gång har levt. Innehållet karaktäriseras av höga halter organiskt material och mineralsalter. Dessa egenskaper används sedan flera hundra år tillbaka inom Spa, wellness och kosmetiska behandlingar.

  Original Moor Mud kommer från Héviz, en av de mest kända hälsobadorterna i Ungern. Leran innehåller bara naturliga ämnen som har samma egenskaper som kroppens egna och samverkar med dem för att ge optimal effekt.

  I den här kuren blir du insmord med varm, mineralrik lera över hela kroppen. Oftast blir du inlindad i plast efter själva inpackningen så att leran hinner verka ordentligt innan den torkar.

  Under tiden leran verkar får du en kortare ansiktskur för att sedan bada/duscha av leran. Sist men inte minst blir du insmord i en mild olja/lotion som bevarar hudens fuktighet.

  Den här inpackningen är ett skönt avbrott för att återhämta energi och finna lugn.

  Möt världen med förnyad energi!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Lerinpackning" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Lerinpackning" innan du kan boka.

  Salonger i respektive stad:

  Malmö: Milstenen Spa

  Stockholm:
  Dagspa Västermalm, Souads Hälsoklinik

  Västerås: Wellness Spa

  Stäng
 • Massage 90 min

  Unna dig en riktigt härlig och lång massage.

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Göta, Härnösand, Hässleholm, Karlshamn, Karlstad, Kristianstad, Mora, Märsta, Nynäshamn, Sigtuna, Smedjebacken, Sundsvall, Ystad

  En lång och rogivande massage med aromaoljor som mjukar upp dina muskler. En perfekt upplevelse för den som känner sig stressad verkligen vill slappna av.

  Den här djupgående massagen minskar muskelspänningar i kroppen. Massören kommer att arbeta med din rygg, nacke och axlar. Regelbunden massage motverkar trötthet och muskelspänningar samt bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagen. Unna dig att för ett ögonblick släppa fokus på alla måsten och låta sinnen och kropp få vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi sedan är redo att möta världen igen.

  Unna dig den här riktigt långa och lyxiga massagen som varar i hela 90 minuter!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Massage 90 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Massage 90 min" innan du kan boka.

  Salonger i respektive stad:

  Göta: Spa Merkle
  Göteborg: Elvans Massage & Hudvård, Mandorla Spa
  Härnösand: Ryggklinik
  Hässleholm: Hässleholms Massage
  Karlshamn: Eter & Eld
  Karlstad: Balans & Utveckling
  Kristianstad: Gunnels Massage
  Linköping: HälsoAgenten
  Malmö: Anatomivärkstaden, Milstenen Spa
  Mora: Hudpunkten
  Märsta: Ekosalongen
  Norrköping: Hälsocentrum
  Nynäshamn: Fridens Hälso Zenter
  Sigtuna: Sigtuna Massage & Friskvård
  Smedjebacken: Hälsosmedjan
  Stockholm: Fridens Hälso Zenter, Dagspa Västermalm, Företagsmassagen, Kornets Hälsospa
  Sundsvall: Ryggklinik
  Uppsala: Anteia Massage
  Västerås: Wellness Spa, Magnolia Spa
  Ystad: Picea Massage & Friskvård

  Stäng
 • Skönhetsbehandling 90 min

  Flera sköna behandlingar att välja mellan

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Göta, Karlstad, Kumla, Kungsängen, Mora, Nynäshamn, Skövde, Upplands väsby

  Låt vardagens alla måsten och bestyr långsamt försvinna och unna dig en stund av totalt avslappning. Njut till fullo, med både kropp och själ.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du behandlingar av professionella hud- och spaterapeuter och massörer. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

  Du kan välja mellan ett stort antal olika behandlingar. Utbudet varierar på de olika orterna.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Skönhetsbehandling 90 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Skönhetsbehandling 90 min" innan du kan boka.

  Salonger i respektive stad:

  Göta: Spa Merkle
  Göteborg: Mandorla Spa
  Jönköping: Jojo:s Salong
  Karlstad: Balans & Utveckling
  Kumla: LouGrace
  Kungsängen: Wellness Sthlm Skin Clinic
  Linköping: HälsoAgenten
  Malmö: Milstenen Spa
  Norrköping: Hälsocentrum, Rana´s Hudvård
  Nynäshamn: Fridens Hälso Zenter
  Skövde: Välbefinnandet Massage & Hudvård
  Stockholm: Fridens Hälso Zenter, Age Balance Skincare, Carinas Harmoni & Spa, Souads Hälsoklinik
  Upplands Väsby: City Laserklinik
  Uppsala: Anteia
  Västerås: Wellness Spa, Magnolia Spa

  Stäng
 • Spadag på Sankt Jörgen Park

  Sparitual i magisk miljö

  Göteborg

  Här finner du ett spa för alla sinnen där det ayurvediska tankesättet, att bra energi skapas genom balans i livet, genomsyrar allting. Ett spa där naturen finns nära och där det känns bekvämt att vara.

  Sparitualen på Sankt Jörgen Park Spa är en badceremoni som är utformad för att du ska få ut det mesta ur din spaupplevelse, här kan du hämta kraft och energi och finna ett inre lugn. Den genomförs i en förutbestämd ordning, där du använder varma, kalla och svala pooler, bastur med skiftande värmezoner och dofter tillsammans med utvalda produkter. 

  Du väljer på plats vilken av de fyra sparitualerna du vill göra vid ditt besök. Sparitualen finns i tre originalversioner, lugnande/relax, renande/purify och energigivande/energy och har alla hämtat kraft från den nordiska naturen. Varje år lanseras en Limited edition av SPA-ritualen. Välkommen in att bli överraskad och inspirerad.

  När du checkar in får du allt du behöver (förutom badkläder och träningskläder, som du själv tar med). Du har fri tillgång till gruppträningspass och gym, vi föreslår att du tränar före ditt spabesök.

  Stäng
 • Spa-ritual för två på Falkenberg Strandbad

  Spa- avkoppling i klassisk miljö

  Falkenberg

  Välkommen till klassiska Falkenberg Strandbad. Här får du koppla av och njuta av en 2h lång spa-ritual.

  Ni välkomnas med en kort introduktion om Er vistelse i The Retreat Club, för att sedan ledas in i upplevelsedelen. Där får ni under ca 2 timmar ta del av sparitualer från hela världen. 
   
  Här får ni uppleva allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling. Den totala avkopplingen sker i eldrelaxrummet. Där ligger du i en skön säng med en enorm öppen spis framför dig och bara låter tankarna flyga iväg. Avslutningsvis sjunker du ner i varmpoolen och njuter av den imponerande havsutsikten i 38 gradigt vatten!
   
  OBS! Ni har inte tillgång till övriga delar av deras Retreat Club.

  Stäng
 • Thalassospa på Varbergs kusthotell

  Låt havet omfamna dig såväl inne som ute, året runt! 

  Varberg

  Välkommen till ett äkta Thalassospa! En anrik terapiform som tar tillvara på havets fantastiska och hälsosamma egenskaper. Låt havet omfamna dig såväl inne som ute, året runt!

  Sjunk varsamt ner i vår Thalassopool, vår havsvattenpool, precis rätt tempererad inbjuder den till saltstänkta dopp. Havsvatten flödar in direkt från havet utanför, renas och värms upp till behagliga 32 grader. Njut också i flera andra pooler, bastur och upplevelseduschar. Missa inte att besöka upplevelseduschen Sensory Sky – här berörs alla dina sinnen och här omsveps du av regnbågens alla färger och en doftkomposition av friska, söta och träiga dofter.

  Precis intill havskanten i vårt unika kallbadhus. 

  Gör din egen badupplevelse med havsvatten och produkter från Kerstin Florian. Ett enkelt sätt att behandla dig själv med alger och mineraler.

  Du får också tillgång till hela träningsmenyn.


  Stäng
Visa fler