Skäm bort dig själv

Alla behöver vi ibland en paus från vardagen. Här finns utrymme för en stund av total avkoppling med fullt fokus på dig. Släpp alla måste och låt sinnen och kropp få vila. I rofylld miljö får du njuta av en behandling som utförs av en professionell spaterapeut. Du kan till exempel välja på behandlingar som en klassisk massage eller en skönhetsbehandling. Du kan även välja att varva ner och slappna av på ett spa för en dag. Vill du prova något nytt så kanske en chokladmassage eller lerinpackning passar dig bättre. Utbudet av behandlingar varierar mellan orter och salonger.

Dessa upplevelser ingår

 • Chokladmassage

  Lyxig upplevelse för chokladälskaren!

  Stockholm, Malmö, Hässleholm, Mora

  Även om de gamla aztekerna inte kände till exakt vilka hälsobringande effekter choklad faktiskt ger så kunde de absolut känna hur underbart det smakade.

  Idag har man ju även kunnat bevisa att choklad inger samma sorts känslor som när vi är förälskade. Så vad kan passa en chokladälskare bättre än en lyxig chokladmassage?

  Behandlingarna varierar något beroende på var du väljer att genomföra den. Massagen utförs med varm chokladolja som i samtliga fall ger en rengörande effekt på huden och förebygger åldrande.

  Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper som bland annat frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. En chokladmassage berör luktsinnet då massageoljan doftar choklad, och känseln eftersom den masseras in i kroppen.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Chokladmassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Chokladmassage" innan du kan boka.
  Stäng
 • Duobehandling

  Total avkoppling för två

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Märsta, Nyköping, Upplands väsby

  Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. 

  Alla behöver vi en paus från vardagen ibland. I harmonisk miljö tas ni om hand av erfarna spaterapeuter som gör allt för att ni ska få en rofylld stund. Att dela en sådan upplevelse med någon man håller kär är som balsam för både kropp och själ.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling" innan du kan boka.

  Stäng
 • Hotstone-behandling

  Skön massage med heta stenar

  Malmö, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Bjärred, Hässleholm, Karlstad, Mora, Skövde

  Hotstone-massage är en behandling där din terapeut använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Hotstone-massage ger en känsla av totalt välbefinnande.

  Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage.

  Under behandlingen placeras stenarna noggrant ut på din kropp. Stenarnas storlek varierar beroende på var på kroppen de används. För att ytterligare förstärka känslan av avkoppling är stenarna inoljade. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av vilket innebär att själva massagen blir mer effektiv och mer intensiv än den skulle bli utan.

  Massören använder stenarna och sina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. Vissa massörer använder omväxlande varma basaltstenar och kalla stenar av marmor för att ytterligare stimulera ditt nervsystem och blodomlopp.

  Efter din hotstone-behandling kommer du att känna dig djupt avslappnad.

  Unna dig en stunds avkoppling i vardagen!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Hotstone-behandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Hotstone-behandling" innan du kan boka.

  Stäng
 • Lerinpackning

  Inpackning i varm mineralrik lera

  Malmö, Västerås

  Det här är en varm helkroppsinpackning med mineralrik lera som ökar hudens fuktighet. Behandlingen är välgörande för stela leder och trötta muskler.

  Ungersk Moor Mud är resultatet av en flera tusen år lång omvandlingsprocess. Leran är bildad av växtrester som finns kvar på den plats där växterna en gång har levt. Innehållet karaktäriseras av höga halter organiskt material och mineralsalter. Dessa egenskaper används sedan flera hundra år tillbaka inom Spa, wellness och kosmetiska behandlingar.

  Original Moor Mud kommer från Héviz, en av de mest kända hälsobadorterna i Ungern. Leran innehåller bara naturliga ämnen som har samma egenskaper som kroppens egna och samverkar med dem för att ge optimal effekt.

  I den här kuren blir du insmord med varm, mineralrik lera över hela kroppen. Oftast blir du inlindad i plast efter själva inpackningen så att leran hinner verka ordentligt innan den torkar.

  Under tiden leran verkar får du en kortare ansiktskur för att sedan bada/duscha av leran. Sist men inte minst blir du insmord i en mild olja/lotion som bevarar hudens fuktighet.

  Den här inpackningen är ett skönt avbrott för att återhämta energi och finna lugn.

  Möt världen med förnyad energi!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Lerinpackning" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Lerinpackning" innan du kan boka.

  Salonger i respektive stad:

  Malmö: Milstenen Spa

  Stockholm:
  Dagspa Västermalm, Souads Hälsoklinik

  Västerås: Wellness Spa

  Stäng
 • Massage 90 min

  Unna dig en riktigt härlig och lång massage.

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Norrköping, Hässleholm, Karlshamn, Karlstad, Mora, Märsta, Nyköping, Sigtuna

  En lång och rogivande massage med aromaoljor som mjukar upp dina muskler. En perfekt upplevelse för den som känner sig stressad verkligen vill slappna av.

  Den här djupgående massagen minskar muskelspänningar i kroppen. Massören kommer att arbeta med din rygg, nacke och axlar. Regelbunden massage motverkar trötthet och muskelspänningar samt bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagen. Unna dig att för ett ögonblick släppa fokus på alla måsten och låta sinnen och kropp få vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi sedan är redo att möta världen igen.

  Unna dig den här riktigt långa och lyxiga massagen som varar i hela 90 minuter!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Massage 90 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Massage 90 min" innan du kan boka.

  Stäng
 • Skönhetsbehandling 90 min

  Flera sköna behandlingar att välja mellan

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Norrköping, Karlstad, Kista, Kungsängen, Mora, Nyköping, Solna, Upplands väsby

  Låt vardagens alla måsten och bestyr långsamt försvinna och unna dig en stund av totalt avslappning. Njut till fullo, med både kropp och själ.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du behandlingar av professionella hud- och spaterapeuter och massörer. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

  Du kan välja mellan ett stort antal olika behandlingar. Utbudet varierar på de olika orterna.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Skönhetsbehandling 90 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Skönhetsbehandling 90 min" innan du kan boka.


  Stäng
 • Spa med lunch på Welcome Hotel

  Avkoppling mitt på dagen på Spa!

  Stockholm

  Varva ner under helgen med en dag på spa.

  På Welcome Hotel tar de hand om dig på bästa sätt. Du startar antingen 09.00 med att besöka spa under förmiddagen med pooler och bastur. Du kopplar av, kanske köper något gott att dricka, samt njuter av att bara bara. Därefter väntar en avslutande lunch som du väljer från deras breda fräscha lunchmeny. Du kan också välja att starta dagen med lunch vid 12.00 för att sedan bege dig till spa och spendera en fin eftermiddag för dig själv eller med någon du tycker om. 

  Utomhus finns både en pool att simma i, men också en härlig jacuzzi. Inomhus finns en liten lounge, och känner du dig överhettar från ång eller torrbastun kan du alltid doppa dig i kallbadet. Behandlingar kan bokas separat. 

  Stäng
 • Spadag Kosta Boda Art Hotel för två

  Upplev total avkoppling i en rofylld färgsprakande oas. 

  Kosta

  Mitt i Glasriket i djupa Småland hittar du Kosta Boda Art Hotel Spa, här finns allt du kan önska dig för kropp och själ. 

  Upplev djup avkoppling i en rofylld oas på en plats som fullständigt exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och möjlighet till tillval av välgörande behandlingar. 

  Njut av en simtur i den fantastiska poolen med en konstglasutställning under vatten, simma i pooler utomhus eller inomhus, bada torr- eller ångbastu och tillbringa en stund i det moderna gymmet. 

  Det finns även möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för spa-avdelningen. Välkomna till ”Glashotellet”! 

  Stäng
 • Spadag på Elisefarm

  Koppla av och koppla bort några timmar på Elisefarms mysiga spa

  Höör

  Ta en paus från vardagen och besök Elisefarm på den skånska landsbygden. 

  Elisefarm är en anläggning som erbjuder dig en avkopplande miljö med alla faciliteter som du behöver för att för att få en bra upplevelse.
  Kanske är du i behov av egentid och avslappning eller så vill du bara sätta en liten guldkant på tillvaron? På Elisefarm sätts alltid du som gäst i fokus för att du ska få ut så mycket som möjligt från ditt besök. 
   
  Stig in på spaavdelningen och känn lugnet skölja över dig. Här finns det bubbelpool, inomhus- och utomhusrelax, tre varma källor, traditionell bastu, ångbastu och fotbad. Under sommarmånaderna finns även en uppvärmd utomhuspool för sköna dagar i solen. Varför inte även lyxa till det genom att lägga till en magisk behandling?

  Varmt välkommen till Elisefarm!

  Stäng
 • Spadag på Sankt Jörgen Park

  Sparitual i magisk miljö

  Göteborg

  Här finner du ett spa för alla sinnen där det ayurvediska tankesättet, att bra energi skapas genom balans i livet, genomsyrar allting. Ett spa där naturen finns nära och där det känns bekvämt att vara.

  Sparitualen på Sankt Jörgen Park Spa är en badceremoni som är utformad för att du ska få ut det mesta ur din spaupplevelse, här kan du hämta kraft och energi och finna ett inre lugn. Den genomförs i en förutbestämd ordning, där du använder varma, kalla och svala pooler, bastur med skiftande värmezoner och dofter tillsammans med utvalda produkter. 

  Du väljer på plats vilken av de fyra sparitualerna du vill göra vid ditt besök. Sparitualen finns i tre originalversioner, lugnande/relax, renande/purify och energigivande/energy och har alla hämtat kraft från den nordiska naturen. Varje år lanseras en Limited edition av SPA-ritualen. Välkommen in att bli överraskad och inspirerad.

  När du checkar in får du allt du behöver (förutom badkläder och träningskläder, som du själv tar med). Du har fri tillgång till gruppträningspass och gym, vi föreslår att du tränar före ditt spabesök.

  Stäng
 • Spa-ritual för två på Falkenberg Strandbad

  Spa- avkoppling i klassisk miljö

  Välkommen till klassiska Falkenberg Strandbad. Här får du koppla av och njuta av en 2h lång spa-ritual.

  Ni välkomnas med en kort introduktion om Er vistelse i The Retreat Club, för att sedan ledas in i upplevelsedelen. Där får ni under ca 2 timmar ta del av sparitualer från hela världen. 
   
  Här får ni uppleva allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling. Den totala avkopplingen sker i eldrelaxrummet. Där ligger du i en skön säng med en enorm öppen spis framför dig och bara låter tankarna flyga iväg. Avslutningsvis sjunker du ner i varmpoolen och njuter av den imponerande havsutsikten i 38 gradigt vatten!
   
  OBS! Ni har inte tillgång till övriga delar av deras Retreat Club.

  Stäng
 • Thalassospa på Varbergs kusthotell

  Låt havet omfamna dig såväl inne som ute, året runt! 

  Varberg

  Välkommen till ett äkta Thalassospa! En anrik terapiform som tar tillvara på havets fantastiska och hälsosamma egenskaper. Låt havet omfamna dig såväl inne som ute, året runt!

  Sjunk varsamt ner i vår Thalassopool, vår havsvattenpool, precis rätt tempererad inbjuder den till saltstänkta dopp. Havsvatten flödar in direkt från havet utanför, renas och värms upp till behagliga 32 grader. Njut också i flera andra pooler, bastur och upplevelseduschar. Missa inte att besöka upplevelseduschen Sensory Sky – här berörs alla dina sinnen och här omsveps du av regnbågens alla färger och en doftkomposition av friska, söta och träiga dofter.

  Precis intill havskanten i vårt unika kallbadhus. 

  Gör din egen badupplevelse med havsvatten och produkter från Kerstin Florian. Ett enkelt sätt att behandla dig själv med alger och mineraler.

  Du får också tillgång till hela träningsmenyn.
  Stäng
Visa fler