Bröllopspresent

Att välja bröllopspresent kan vara svårt både när man känner brudparet och när man inte står varandra så nära. På Greatdays.se hittar du upplevelser för alla smaker och prisklasser. Oavsett vad du väljer kan du känna dig säker på att du kommer se leenden från brudparet när de ser att de ska få göra något härligt, spännande, fartfyllt eller vad det nu kan vara. Det är bara fantasin som sätter gränserna. 

Minnen för livet är en oslagbar gåva

Letar du efter en perfekt bröllopspresent? Vad gillar brudparet att göra? Har de gemensamma intressen eller vill du kanske överraska med något helt otippat? Här hittar du upplevelser med guldkant och du kan vara säker på att du gör brudparet glada. 

Oavsett om du väljer att ge bort en exklusiv ballongflygning för två, en brunch för två eller en kurs i pardans så kan du vara säker på att det ger minnen som är oförglömliga. Brudparet får lite härlig kvalitetstid och kan förlänga den fantastiska tiden efter bröllopet med en upplevelse de båda får vara med om och dela.

Upplevelser med guldkant i hela Sverige

Här hittar du upplevelser i hela Sverige. Det finns i alla olika prisklasser och du kan garanterat hitta det som ger guldkant i vardagen. Ge finsmakarna en gourmet upplevelse eller ge bort en fartfylld RIB safari till adrenalinparet- så att det kittlar i magen! Du känner kanske paret och vet vad de tycker om. Om ni inte är så nära vänner finns det säkra kort att välja mellan. En Afternoon tea eller spadag är aldrig fel. Vad du än bestämmer dig för så ger du bort upplevelser som blir minnen och det är en oslagbar gåva! Köp din bröllopspresent här på Greatdays.se

Upplevelsen kommer färdigpaketerad i en stilren presentask. Mottagaren har fri bytesrätt till valfri upplevelse och 1 år på sig att genomföra den.

 

Visa fler