10 tips för bröllopspresent

Bröllopet är en viktig händelse i många människors liv. Varför inte ta möjligheten att förhöja firandet med en minnesvärd bröllopspresent? På Greatdays hittar du ett stort utbud av roliga och spännande upplevelser!

Känner du paret väl och vet exakt vad de skulle älska att få? Eller väljer du hellre något mer otippat? Vilken väg du än tar, finns garanterat en intressant upplevelse på Greatdays.

Kika på våra bröllopstips och missa inte chansen att bjuda det perfekta paret på den perfekta upplevelsen.

 

1. Ballongflygning för två

Vilken fantastisk och överväldigande känsla det är att i en luftballong stiga högt över trädtoppar och takåsar. En spektakulär upplevelse att dela med sin livspartner. Det går inte att beskriva i ord, det måste upplevas

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

 

2. Champagneprovning för två

Alla är vi värda lite lyx då och då och finns det ett bättre tillfälle att ge en lyxig present än på bröllop? Ge brudparet möjlighet att lära sig mer om bubbel! De kommer upptäcka hur många smaksensationer ett mousserande vin kan ge, från lätt pärlande spanskt till franskt rikligt och skummande. 

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

3. Spadag för två

Unna brudparet härliga stunder på spahotell. Låt dem njuta av total avkoppling med bland annat olika behandlingar och terapiformer, en garanterat uppskattad bröllopsgåva.

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

4. Prova på segling för två

Det här är ett perfekt tillfälle att mer eller mindre ljuslöst med endast vinden som drivkraft glida ut i Stockholms fantastiska skärgård. När seglen hissas och motorn stängs av kommer ni att förstå tjusningen med segling! 

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

5. Middag med guldkant för två

Ge brudparet möjlighet att välja bland gastronomiska guldkorn runtom i Sverige. Det finns garanterat ett ställe för alla smaker, från det mysiga och hemtrevliga till restaurangen belägen högt över storstadens puls.

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

6. Kajakdag för två

Lämna stressen i stan och fly ut i skärgården för en heldag med kajakpaddling! Perfekt bröllopspresent till det aktiva paret.

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

7. Tandemflyg

Att flyga tandemflyg är en harmonisk och vacker upplevelse där du är i trygga händer. En oförglömlig upplevelse som inte lämnar någon oberörd. Följ med upp i det blå och skapa ett minne för livet! 

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

8. Danskurs i pardans

Att dansa pardans är bland det roligaste som finns. Vi blir lyckliga, lär känna nya människor och dessutom är det fantastiskt bra träning! Ta med er ert bästa humör och så ser vi till att ni får en härlig dag på dansskolan!

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

9. Familjeporträt med proffsfotograf

Här får brudparet möjlighet att skapa minnen för livet!

Läs mer och boka på Greatdays.se

 

10. Helikoptersightseeing för två

En garanterat oförglömlig upplevelse såväl för den som kan staden utan och innan som turisten eller den nyinflyttade. En gåva brudparet kommer att minnas länge.

Läs mer och boka på Greatdays.se

 
Visa fler