Vad görs mot Covid-19 i upplevelsevärlden?

Senaste nytt – restriktioner släpps
På Greatdays följer vi löpande myndigheternas rekommendationer för pandemin och den 9 februari släppte (äntligen!) regeringen merparten av restriktionerna kopplade till pandemin. Greatdays följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer och uppmanar våra kunder att hålla sig uppdaterade om detsamma. Har du frågor kring anpassningar av utförandet för specifika upplevelser är du välkommen att kontakta oss eller fråga upplevelsearrangören i samband med bokning.

Stanna hemma om du känner dig sjuk
Du som bokat en upplevelse hos oss och känner något typ av sjukdomssymtom bör stanna hemma. Vid uppvisande av läkarintyg kan du alltid avboka och omboka din upplevelse (även mindre än 14 dagar innan genomförande).

Fri bytesrätt om du önskar byta upplevelse
Som vanligt är det möjligt att byta upplevelse fritt inom vårt utbud. Enklast byter du upplevelse här eller i kontakt med våra upplevelseexperter som hjälper gärna till med råd och inspiration. 

Kontakta vår kundtjänst
Vår kundtjänst har öppet helgfria vardagar kl 09:00-17:00. Hör av dig till oss på mejl, kundtjanst@greatdays.se eller telefon, 08-120 80 740.

 

 

Visa fler