Fars dags present

Det kan kännas svårt att hitta en bra fars dags present, men lyckligtvis finns svaret i upplevelsepresenter! När du ger bort en upplevelse ger du bort en gåva som varar länge i form av minnesvärda stunder och nya intryck. Oavsett om du väljer en gastronomisk upplevelse, en bekväm minisemester eller en äventyrlig aktivitet i naturen vågar vi lova att du kan hitta en perfekt farsdag present bland vårt varierade utbud.

Riktigt bra presenter är minnesvärda

En riktigt bra fars dags present är något som din far minns länge, till exempel en ny spännande aktivitet eller en möjlighet att utforska något av hans största intressen! Att ge bort aktiviteter har blivit allt vanligare eftersom det är en present som går att variera i oändlighet. Provsmakning av italienska viner, whisky eller olivolja passar till exempel perfekt till gastronomen eller den som nyligen utvecklat ett vinintresse. Om du är ute efter något oväntat och annorlunda finns mängder av alternativ i mer äventyrliga aktiviteter, som en tur i luftballong, segelflyg, eller forspaddling. Om du saknar uppslag kan du alltid satsa på en minnesvärd minisemester.

Att ge bort en semesterupplevelse till någon du tycker om är tillfredsställande både för dig själv och för mottagaren som får njuta av en oväntad paus i vardagen. Du väljer om det blir en överraskning som får avnjutas med en vän eller partner, eller om du själv följer med! Exempel på fina och minnesvärda övernattningar är till exempel en vistelse i igloo med magisk utsikt på Åreskutans sluttning eller en bekväm hotellövernattning med god mat och spa, för att låta stress och vardag försvinna för ett par dagar. Detta är något som uppskattas av de flesta, och det finns massor av härliga destinationer på nära håll att välja bland. Tveka inte att titta på vårt varierade utbud!

För att vara säker på att pappa blir nöjd med sin upplevelse, gäller 1 års fri bytesrätt. Upplevelsepresenten levereras i en stilren, svart presentask med din personliga hälsning. 

 

Bor du långt borta och vill skicka presenten direkt? Fyll då bara i pappas adress i mottagarfältet, så får han sin present i brevlådan. 

Är du ute i sista minuten? Välj leveransalternativet e-post så får du värdebeviset direkt på din mejl, färdigt att skriva ut och ge bort! 

Visa fler