Fars dags present

Det kan kännas svårt att hitta en bra fars dags present, men lyckligtvis finns svaret i upplevelsepresenter! Ge bort en gåva som varar länge i form av minnesvärda stunder och nya intryck! Oavsett om du väljer en gastronomisk upplevelse, en bekväm minisemester eller en äventyrlig aktivitet i naturen vågar vi lova att du kan hitta en perfekt farsdag present bland vårt varierade utbud.

Provsmakning av italienska viner, whisky eller olivolja passar till exempel perfekt till gastronomen eller den som nyligen utvecklat ett vinintresse. Om du är ute efter något oväntat och annorlunda finns mängder av alternativ i mer äventyrliga aktiviteter, som en tur i luftballong, segelflyg, eller forspaddling.

Oavsett vad du väljer det kommer att uppskattas!

 

För att vara säker på att pappa blir nöjd med sin upplevelse, gäller 1 års fri bytesrätt. Upplevelsepresenten levereras i en stilren, svart presentask med din personliga hälsning. 

 

Bor du långt borta och vill skicka presenten direkt? Fyll då bara i pappas adress i mottagarfältet, så får han sin present i brevlådan. 

Är du ute i sista minuten? Välj leveransalternativet e-post så får du värdebeviset direkt på din mejl, färdigt att skriva ut och ge bort! 

Visa fler