Födelsedagspresenter

Att köpa födelsedagspresenter till nära och kära är inte alltid det enklaste. Vissa säger att de har allt och inte behöver något, medan andra är mer kräsna. Det finns dock en gåva som alltid är uppskattad, både hos gamla och unga, och det är en spännande upplevelse. Du köper till exempel ett presentkort med valfri summa och mottagaren får sedan själv välja och vraka bland olika paket innehållande spännande upplevelser!

Överraska med spännande aktiviteter

Födelsedagspresenter, i form av en upplevelse, är alltid uppskattat och kommer garanterat inte bli liggandes orörd i något skåp. Unna någon i din närhet en minisemester genom att ge bort en helg med lyxig avkoppling på hotell på utvalda smultronställen runt om i landet. Låt mottagaren få njuta av god mat och en god natts sömn i en inbjudande hotellsäng. Kanske är du den lycklige som får följa med som sällskap? En annan ide som alltid möts av glädje är en upplevelse där adrenalinet får pumpa - vad sägs om Speedcat Racing eller en helikoptertur där födelsedagsbarnet själv får spaka? Med smidig leverans och betalning är ett upplevelsepaket från Greatdays den perfekta gåvan.

Hos Greatdays väljer du bland många olika sorters upplevelser. Finsmakaren kan bland annat avnjuta en vinprovning för två eller en middag med guldkant. Utbudet är stort och det finns något för alla, oavsett vart man bor i landet. Du filtrerar enkelt dina val genom att välja önskat län. Ge bort ett upplevelsepaket till någon du tycker om och som du vill visa extra mycket omtanke till. Presentkort levereras i en vacker gåvoask genom smidig leverans men du kan också välja att skriva ut gåvan i PDF-format om du vill lämna över presenten redan samma dag. Då mottagaren själv väljer önskad aktivitet kommer du alltid att lyckas med valet av födelsedagspresent framöver!

Visa fler