Förälder för en dag

Går ni i barntankar? Kanske vill ni prova på ett liv som föräldrar innan ni bestämmer er? Som vi vet gäller inte reklamationsrätten eller bytesrätten här. Är det gjort så är det gjort. Man brukar säga att småbarnsåren och tonåren är de mest krävande tiderna. Därför är det här den perfekta presenten till dig som vill få inblick i en tonårings vardag.

Förälder för en dag börjar med att ni tar er ut till ett tryggt, lugnt villaområde i en välbärgad närförort i en Volvo. Ni möts av trevliga grannar som hejjar och hälsar er välkomna till deras utopi. En golden retriever hoppar exalterat och skäller glatt med lagom ljudnivå. Därefter svider ni om till den rätta villa-looken, en noggrant uttänkt preppy stil och går in i er Laura Ashley - inredda villa.

Därefter väntar en dag fullspäckad med aktiviteter med er tonåring. Du kommer utsättas för allt som en dag i tonåringens liv kan föra med sig och lite till. Förbered er på en kompott av rädsla, gemenskap, kärlek, hat, revolt och överraskningar!

 

Personlighetstest och förberedelser

  • Personlighetstest så att de blivande föräldrarna matchas ihop med rätt barn/ tonåring
  • En förberedande session med en coach som förbereder er mentalt och ger praktiska tips
  • En avslutande session med en coach där ni reflekterar kring er dag som föräldrar och bearbetar tankar och känslor. Den avslutande sessionen pågår vanligtvis längre än den förberedande sessionen.

 

Välj mellan ett av två all inclusive paket: 

  • Tonårsförälder – exempel på innehåll: hur du hanterar prövningarna under tonårsåren, undviker att bli hatad, ser till att tonåringen inte rymmer.
  • Vuxet barn som inte vill lämna boet – exempel på innehåll: hur du lär det söndercurlade vuxna barnet att ta eget ansvar och flytta hemifrån.

 

Pris: 795 kr för en, 1495 kr för två 

 

Tillgänglighet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala

Skicka ett mejl till: upplevelser@greatdays.se för att anmäla ditt intresse för hösten 2017. 

Ge bort en upplevelse med men för livet! 

Visa fler