Upplevelsegåvan 1000

I detta presentkort från Greatdays ingår en mängd upplevelser över hela Sverige, till exempel middag, spa-upplevelser, kryssning med mera.

Genom vårt samarbete med Barncancerfonden kan mottagaren välja att skänka hela värdet av gåvan och hjälpa till i den viktiga kampen mot barncancer.

Kontakta oss för beställning eller frågor: 08 120 80 740, foretag@greatdays.se

 

 

Dessa upplevelser ingår

 • Gigaro Ostknivar

  Exkusivt set!

  Ett exklusivt set bestående av två ostknivar och en smörkniv med svart handtag av pakkaträ och rostfritt stål. Kommer i en fin presentkartong.

  Stäng
 • Kvällskajaktur i Stockholm City

  Paddling och grillmiddag i solnedgången

  Stockholm

  Att skåda Stockholm från vattnet är något alldeles särskilt. Följ med på en härlig paddlingstur med middag, ett originellt sätt att starta kvällen på!
   
  Paddlingsturen utgår från Långholmen i Stockholm där en erfaren guide möter upp er och tillgodoser alla med rätt utrustning. Paddlingsturen sker i ett lugnt tempo vilket ger er möjlighet att skåda Stockholms kuliss och bara njuta av tystnaden och lugnet. Stockholm har ett rykte om att vara en väldigt grön stad, vilket ni kommer att få uppleva under turen. Grönskande träd längs vattenbrynet, kvittrande fåglar och glada fiskare går att skåda här hela sommaren. 

  Efter en timmes paddling går ni i land på en vacker plats där er guide kommer sätta igång att tillaga kvällens middag. Under tiden kan du passa på att ta ett dopp eller bara njuta av solnedgången. Efter maten är det dags att åter paddla tillbaka till startplatsen och avrunda efter en magisk kvällskajaktur. 

  Stäng
 • Kör Ferrari eller Lamborghini

  Provkör Ferrari eller Lamborghini

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

  Att starta motorn på Ferrari eller Lamborghini  - två av världens mest legendariska supersportbilar är som ljuv musik.

  En åktur med någon av dessa supersportbilar lämnar dig garanterat inte oberörd. Ta chansen att bekanta dig med en av de mest exklusiva sportbilarna i världen. 

  Välj mellan att köra moderna Ferrari eller Lamborghinibilar.

  Efter en genomgång av bilen, sjunker du ner i det låga sätet bakom ratten. Tryck på startknappen och känn hur motorn frustar igång. Motorns vibrationer fortplantar sig i din ryggrad samtidigt som den otåligt väntar på att få visa vad den går för.
  Ljudet från den legendariska supersportbilen är som ljuv musik. En fantastisk känsla infinner sig!

  Provkör en Ferrari eller Lamborghini du också! 

  Stäng
 • Massage 90 min

  Unna dig en riktigt härlig och lång massage.

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Göta, Härnösand, Hässleholm, Karlshamn, Karlstad, Kristianstad, Mora, Märsta, Nynäshamn, Sigtuna, Smedjebacken, Sundsvall, Ystad

  En lång och rogivande massage med aromaoljor som mjukar upp dina muskler. En perfekt upplevelse för den som känner sig stressad verkligen vill slappna av.

  Den här djupgående massagen minskar muskelspänningar i kroppen. Massören kommer att arbeta med din rygg, nacke och axlar. Regelbunden massage motverkar trötthet och muskelspänningar samt bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagen. Unna dig att för ett ögonblick släppa fokus på alla måsten och låta sinnen och kropp få vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi sedan är redo att möta världen igen.

  Unna dig den här riktigt långa och lyxiga massagen som varar i hela 90 minuter!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Massage 90 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Massage 90 min" innan du kan boka.

  Stäng
 • Morgonrock

  En extra tjock morgonrock!

  Lyxig morgonrock i 100 % BCI-certifierad bomull. Rocken är en klassisk modell med en extra bred krage och skärp i midjan, den har även flera fina detaljer, så som täckta sömmar och kontrasterande piping på krage. Tillverkad av en lång bomullsfiber med otvinnade trådar. Resultatet blir en otroligt mjuk morgonrock som man aldrig vill ta av sig. Vävd i hela 450 gsm.

  Stäng
 • Ost- och ölprovning

  Upplev ost och öl på ett nytt sätt!

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle

  Lär dig blanda det goda med det goda. I den här lite ovanligare provningen får du njuta av fyra olika ost- och ölkombinationer. Du får användbara tips och härliga smakupplevelser.

  Vin och ost i all ära men här presenteras öl och ost som verkligen har bestämt sig för varandra. Med karaktäristiska ölsorter från kvalitetsbryggerier lär du dig här kombinera ölet med ostsorter av varierande karaktär. Vad sägs om en distinkt fårost i kombination med en riktigt fyllig mörk ale? En krämig blåmögelost med en len stout, eller en frisk veteöl kombinerad med getost som lagrats det där lilla extra.

  Låter det som en dröm? Då är detta provningen för dig.

  För fler provningar, klicka här.


  Stäng
 • Prova på klättring

  Följ med på klätterdag!
  Uddevalla

  Det här är dagen för dig som vill prova på klättring, känna hur det känns, vänja dig lite. Ni tas med på en säker introduktion och en fin tur till någon lämplig klippa. Och vi tror garanterat att du blir fast.

  Här får du möjlighet att, under säkra och ordnade former, prova på klättring utomhus. Dina instruktörer för dagen har lång erfarenhet av klättring och kommer tillgodose att du får en trevlig, spännande och givande introduktion av klippklättring utomhus. Din introduktionsmiljö är också några av Sveriges bäst lämpade för klippklättring vilket inte gör dagen sämre.

  I Uddevalla utgår du från Uddevalla men klättring sker över hela Bohuslän, plats bestäms i samband med er bokning och vad som ger bäst förutsättningar för dagen.

  Dessa prova-på-klättringar är godkända arrangemang inom kvalitetsmärkningssystemet för svensk ekoturism, Naturens Bästa. Det innebär att du har stora möjligheter att bli nöjd. Åtminstone är det vad vi alltid strävar efter och hoppas. Det innebär också att en del av inkomsterna skänks till det lokala naturvårdsprojektet 8 fjordar.   Stäng
 • Skönhetsbehandling 90 min

  Flera sköna behandlingar att välja mellan

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Göta, Karlstad, Kumla, Kungsängen, Mora, Nynäshamn, Skövde, Upplands väsby

  Låt vardagens alla måsten och bestyr långsamt försvinna och unna dig en stund av totalt avslappning. Njut till fullo, med både kropp och själ.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du behandlingar av professionella hud- och spaterapeuter och massörer. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

  Du kan välja mellan ett stort antal olika behandlingar. Utbudet varierar på de olika orterna.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Skönhetsbehandling 90 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Skönhetsbehandling 90 min" innan du kan boka.


  Stäng
 • Smakbox - Halvårsprenumeration

  En box fylld med spännande smaker!

  Hela Sverige

  Gillar du mat? Inspireras du av att testa nytt och prova nya smaker? Då är Smakbox helt rätt för dig!
   
  Smakbox har utsetts till Årets Box 3 år i rad och dessutom vunnit pris för ”Bästa Innehåll” och "Bästa Kundtjänst". Varje box paketeras med cirka 15 spännande produkter, som till exempel en spännande krydda, pasta, snacks eller dryck. 

  Vid köp av denna upplevelse erhålls ett värdebevis för "Smakbox - Halvårsprenumeration". På värdebeviset finns en aktiveringskod som man loggar in med på www.greatdays.se/boka. Där får man en presentkod att lösa in hos Smakbox för att aktivera prenumerationen och välja önskad smakinriktning. Prenumerationen består av 3 boxar som skickas varannan månad.

  En perfekt box för den livliga matfantasten, Smakbox går att beställa var du än bor i Sverige och passar alla som uppskattar livets goda!

  Stäng
 • Watch it Live 1000 kr

  Upplev ett sportevenemang live!

  Hela Sverige

  Sportevenemang och livesport upplevs alltid bäst på plats! Här finner ni de bästa paketen och upplevelserna inom sportkategorier så som fotboll, hockey, motorsport och tennis.

  Upplev spänning, dramatik och passion där den är som mest äkta, på läktarplats! Du väljer fritt från Watch It Lives breda utbud av sportevenemang världen över. Se ditt favoritlag ta 3 poäng, upplev arenan, omgivningen och känn hemmapublikens passion på plats. Eller passa på att se det där klassiska och omtalade rivalmötet, toppmatchen eller galaktiska derbyt. Du väljer själv.

  För inspiration för vilka matcher som är aktuella just nu, kika här för att se utbudet just nu.

  Stäng
 • Chokladprovning för två

  Vad kan passa en chokladälskare bättre än en chokladprovning?

  Stockholm, Malmö, Uppsala, Jönköping, Falköping, Haninge, Korsberga, Nynäshamn, Umeå, Östersund

  Har du tänkt på hur oerhört mycket choklad kan variera i smak och att varje chokladbit i sig rymmer ett helt spektrum av smaker och dofter?

  Även om de gamla aztekerna inte kände till exakt vilka hälsobringande effekter choklad faktiskt ger så kunde de känna hur underbart det smakade. Idag har man även bevisat att choklad inger samma sorts känslor som när vi är förälskade. Så vad kan passa en chokladälskare bättre än en chokladprovning?

  Lär dig om chokladens fascinerande historia. Hur viktiga de olika momenten i tillverkningen är och hur mycket omsorg som krävs för att ta fram riktigt bra choklad. Få svar på frågor som vad kännetecknar egentligen olika sorters choklad? Vad innebär det att kakaobönan kommer från en criollo, forastero eller trinitario-frukt?

  Beroende på vilken ort du väljer kan provningen se lite olika ut, vissa med huvudfokus på choklad och dess historia och vissa med huvudfokus på provsmakning av olika praliner.

  Njut av choklad på ett helt nytt sätt!

  Arrangör i respektive stad:


  Haninge: Chocolaterie Stockholm AB
  Jönköping: Chokladverkstan
  Korsberga: Arabusta
  Malmö: Criollo Chocolaterie
  Nynäshamn: Chokladhuset AB
  Stockholm: Small Island Chocolates
  Umeå: Nordic Chocolate
  Uppsala: Annelie K Choklad & Praliner AB & Chocolat-Uppsala
  Östersund: Tina praliner i Alsen

  Stäng
 • Duobehandling

  Total avkoppling för två

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Göta, Märsta, Skövde

  Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. 

  Alla behöver vi en paus från vardagen ibland. I harmonisk miljö tas ni om hand av erfarna spaterapeuter som gör allt för att ni ska få en rofylld stund. Att dela en sådan upplevelse med någon man håller kär är som balsam för både kropp och själ.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling" innan du kan boka.

  Vilken typ av behandling ni få ta del av varierar beroende på val av salong. Nedan följer information om vad som gäller på respektive salong:

  Göta
  Spa Merkle
  På Spa Merkle får varje person behandling i cirka 35 minuter. Halva tiden är svensk klassisk halvkroppsmassage och halva tiden jademassage med varma stenar. Ni får behandlingen samtidigt i samma rum.
   
  Göteborg
  Litet Spa
  En härlig och avstressande behandling där en person börjar med att få en djupverkande olja och varma lavastenar på sin rygg medan den andra personen får en skön ryggmassage. Värmen från lavastenarna förstärker effekten av massagen. Efter halva tiden byter man. Utförs av en terapeut. LitetSpa ligger på mysiga Kaggeledstorget i Härlanda/Örgryte, lätt att ta sig till, centralt men ändå inte mitt i city. Detta i en doftfri miljö.

  Linköping
  Hälsoagenten
  På Hälsoagenten får ni välja på duomassage 30 min (30 min massage per person) eller ansiktsbehandling med totaltid 50 minuter där en terapeut tar hand om er båda samtidigt (varje person får behandling cirka 25 minuter vardera).

  Malmö
  Milstenen Spa & Massage
  På Milstenen Spa & Massage njuter ni av en lugn stund i en privat spaavdelning. Här badar ni bastu i 30 minuter, bubbelbad i 30 minuter och njuter därefter en stund i relaxen där ni serveras cider, ost och kex. Behandlingen är endast bokningsbar på vardagar.

  Märsta
  EkoSalongen
  På EkoSalongen får ni växelvis varsin 45 minuter lång massage. Observera att ni ej får behandlingarna samtidigt.

  Norrköping
  Hälsocentrum
  På Hälsocentrum njuter ni av en ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och avslutade creme. En terapeut tar hand om er växelvis i samma rum, totaltid är 60 minuter.

  Skövde
  Välbefinnandet Massage och Hudvård
  På Välbefinnandet Massage och Hudvård njuter ni av en spakur där en terapeut växelvis tar hand om er båda. Behandlingens totaltid är 60 minuter och ni får båda ta del av en ansiktskur och en aromainpackning för hela kroppen.

  Stockholm
  Fridens Hälso Zenter
  På Fridens Hälso Zenter får en av er sitta med fötterna i fotbad medan den andra får rygg- och nackmassage. Därefter peelas fötterna på den som har suttit i fotbadet och en djupverkande kräm masseras in som inpackning. Ni byter sedan plats. Det finns även möjlighet att njuta av bastubad tillsammans. Totaltid är 75 minuter.

  Souads Hälsoklinik
  På Souads Hälsoklinik ingår fotbad med en härlig aromadoft inklusive fotskrubb och fotmassage samt djupgående nack-& ryggmassage med uppfriskande ansiktskur för båda. En terapeut tar växelvis hand om er i samma rum. Totaltid för behandlingen är cirka 75 minuter. Fri tillgång till infrabastu och dusch.

  Västerås
  Wellness Spa
  På Wellness spa väljer ni om ni vill ha massage, ansiktsbehandling eller kroppsscrub. Behandlingen är 30 minuter per person. Ni behandlas i samma rum samtidigt av varsin terapeut.

  Stäng
 • Golf för två

  Greenfee på utvalda golfbanor! 

  Göteborg, Västerås, Örebro, Jönköping, Abbekås, Alingsås, Arboga, Arvika, Avesta, Beddingestrand, Boden, Bollnäs, Båstad, Eldsberga, Fagersta, Falkenberg, Falköping, Figeholm, Filipstad, Flen, Gagnef, Gränna, Grästorp, Hede, Hedemora, Hjo, Härnösand, Jönåker, Karlskrona, Kil, Knivsta, Knutby, Kode, Kristinehamn, Kävlinge, Ljusdal, Ljusterö, Ludvika, Lycke, Lycksele, Mariefred, Mariestad, Mjölby, Motala, Mullsjö, Nybro, Nättraby, Partille, Perstorp, Rimbo, Robertsfors, Ronneby, Rydöbruk, Sigtuna, Sjöbo, Sunne, Söderhamn, Söderåkra, Tandsbyn, Torsby, Trelleborg, Tyringe, Täby, Valdemarsvik, Vetlanda, Visby, Vissefjärda, Vittsjö, Våxtorp, Vänersborg, Åmotfors, Åre, Årjäng, Älvkarleby, Örnsköldsvik

  Här är det perfekta upplägget för alla golfintresserade som vill upptäcka nya golfbanor och utmana sitt spelande!

  Golf är en sport för livet som faktiskt är så mycket mer än en sport. Att spendera en heldag utomhus har massor av hälsofrämjande effekter, att dessutom göra det tillsammans med någon man håller kär gör upplevelsen fulländad.

  Detta paket passar perfekt för alla golfentusiaster, nybörjare som inbitna. Paketet inkluderar Greenfee för två personer på utvalda golfbanor runt om i Sverige. Perfekt att bjuda med en kollega, vän, förälder, eller den stora kärleken och möta våren på golfbana eller se höstens sista löv falla från träden under en härlig höstrunda.

  Ta chansen att upptäcka nya banor med utmanande fairways och greener som tar spelandet till helt nya nivåer. En passande present för golfaren som behöver en utmaning eller varför inte unna dig själv!
   
  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för ”Golf för två” för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa denna upplevelse innan du kan boka.


  Golfklubbar som går att boka på:
  Abbekås GK
  Alingsås GK
  Arboga GK
  Arninge GK
  Arvika GK
  Avesta GK
  Bedinge GK
  Bodens GK
  Bollnäs GK
  Burviks GK
  Carlskrona GK
  Eda GK
  Ekarnas GK
  Emmaboda GK
  Fagersta GK
  Falköpings GK
  Figeholm Golf
  Flens GK
  Gagnefs GK
  Gotska GK
  Gränna GK
  Hagge GK
  Hedemora GK
  Hede-Vemdalens GK
  Härnösand GK
  Hökensås GK
  Jönåkers GK
  Kils GK
  Koberg GK
  Kristinehamns GK
  Kungälv Kode GK
  Kårsta GK
  Kävlinge GK
  Laholms GK
  Leråkra GK
  Ljusdals GK
  Ljusterö GK
  Lycke GK
  Lycksele GK
  Mariestads GK
  Mjölby GK
  Motala GK
  Möre GK
  Nicklastorp GK
  Norrby Golf
  Nybro GK
  Onsjö GK
  Partille GK
  Perstorps GK
  Robertsfors GK
  Rydö GK
  Ryfors GK
  Saxå GK
  Sigtuna GK
  Sjöbo GK
  Skinnarebo G & CC
  Skerike GK
  Skyrups GK
  Sparrens GK
  Storsjöbygdens GK
  Sunne GK
  Söderhamns GK
  Torsby GK
  Trelleborgs GK
  Täby GK
  Tönnersjö Golfbana
  Vassunda GK
  Vetlanda GK
  Vinbergs GK
  Waldermarsviks GK
  Wittsjö GK
  Åkagårdens GK
  Åre GK
  Årjängs GK
  Älvkarleby GK
  Örnsköldsviks GK Puttom

  Grönt kort krävs på de flesta banor. 

  Stäng
 • Guldvaskning för två

  Guldpriset slår nya rekord!

  Vetlanda

  Nu har ni chansen att vaska fram ert eget guld!

  Ädelfors guldgruva var Sveriges första guldgruva. Redan 1737 hittade här guld för första gången. Kort därefter var gruvdriften i full gång. Än idag görs nya fynd, dock allt för små för att återstarta gruvdriften.

  När berget vittrar blir resultatet till största delen lera, men även hårdare mineral som kvarts och guld. De hårda mineralerna blir till grus och sand som så småningom hamnar i bergens dalgångar där det spolas ut mot havet genom bäckar, åar och älvar. Genom Ädelfors rinner Emån vars bankar faktiskt är guldförande!  

  Guldvaskningen ligger på en lugn och fin plats vid den vackra Emån med ängar och blandskog runt omkring. Det enda som kan störa friden är fågelsång, vattnets porlande och suset av sommarbris i träden. Det finns sol- och regnskydd både över vaskplatserna, grillen, eld- och matplatserna i området.

  Vid ankomst tas ni om hand om några av Sveriges mest erfarna guldgrävare som ger en instruktion i guldvaskningens ädla konst. Efter instruktionen är det utprovning av stövlar och därefter beger ni er ner till gropen där där ni gräver fram det guldförande gruset. Därefter sätter ni er på bänkarna där ni i lugn och ro själva får era första egna guldkorn! Instruktören finns aldrig långt bort om ni skulle behöva hjälp eller ytterligare vägledning.

  Guldkornen ni hittar samlar ni i ett eget litet plaströr och ni får hålla på en hel dag, 10.00-17.00. Allt guld ni hittar får ni förstås behålla och ta med hem.

  Upplev guldfebern i Ädelfors!

  Stäng
 • Kryssning för två med Silja Galaxy

  Kasta loss från vardagen

  Stockholm

  Kryssa med nyrenoverade Silja Galaxy, ett mecka av restauranger, shopping och avkoppling. Kryssningen inkluderar A-premium hytt, varsin drinkbiljett för mousserande vin och en ljuvlig frukost morgonen därpå.

  Fartyget tar med dig på ett 23-timmar långt äventyr, tur och retur Stockholm-Åbo.

  På däck åtta eller nio finner ni er hytt. Det är en A-premiumhytt vilket innebär att den är utrustad med dubbelsäng, AC, TV, och med fönster mot havet.

  Börja kvällen med att ta en promenad längs shoppingstråket, eller med en drink i någon av de många barerna, för att sedan botanisera bland restaurangutbudet. 
  Efter middagen finns det ett stort nöjesutbud att välja mellan:

  •    Starlight Palace levererar färgsprakande shower och storslagna, internationella framträdanden
  •    Dansa fram till morgontimmarna på Disco Zenith
  •    I Moonlight Dance bar kan ni sjunga karaoke och dansa till allt från dagens hits till disco
  •    Avnjut en drink i pianobaren
  •    Joe's Place bjuder på härlig stämning, trubadurmusik och ett brett sortiment av dryck

  Morgonen efter serveras ni en lyxig frukostbuffé med allt ni kan tänka er. 

  Njut av skärgården, god mat och förstklassig underhållning! Varmt välkomna.

  Stäng
 • Middag med guldkant för två

  Njut av en guldkantad middagsupplevelse för två!

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Jönköping, Norrköping, Smygehamn

  Alla behöver en stunds livsnjutning.  Att i lugn och ro få äta och dricka något riktigt gott ger energi både för kropp och själ. På dessa utvalda restauranger hittar du just den rätta miljön och atmosfären för total avkoppling.

  Välj bland gastronomiska guldkorn runtom i Sverige. Det finns garanterat ett ställe för alla smaker, från det mysiga och hemtrevliga till restaurangen belägen högt över storstadens puls.

  Observera att du måste ha ett värdebevis som gäller specifikt för "Middag med guldkant för två" för att kunna göra en bokning på någon av restaurangerna. Ett Greatdays presentkort på ett belopp går inte att lösa in direkt på någon av restaurangerna.

  Göteborg:
  Werners Bistro
  Werners är en familjär bistro charmigt belägen på en gård mitt i hjärtat av Göteborg. Här bjuds ni på ett glas mousserande vin och väljer sedan valfri för- och varmrätt från menyn. Om ni väljer hamburgare ingår även ett tillbehör och en dipsås per person. Efter maten bjuds ni på kaffe och något sött.

  Contrast Public House

  Som namnet avslöjar så jobbas det på Contrast Public House med kontraster i kök, cocktails, underhållning och inredning. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av värdebeviset. Dryck och eventuellt överskjutande belopp betalas till på plats på restaurangen. Observera att restaurangen har en något mindre, sommaranpassad meny under juni, juli och augusti.

  Jönköping:
  Restaurang Glädje
  Glädje är en restaurang för alla, men kanske särskilt för dig som gillar lokala råvaror! Här bjuds ni på en säsongsbetonad trerättersmeny från Glädjens middagspaket där de flesta av råvarorna kommer från trakten. Dryck och eventuella tillval betalas till direkt på restaurangen.

  Malmö:
  Bistro Royal
  Bistro Royal är en restaurang där man, i vacker och historisk miljö, bjuds på en kulinarisk resa genom Europa. I en unik lokal serveras klassiska rätter, ibland med en egen twist, alltid med största respekt för recept och råvaror. Här väljer ni fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på restaurangen.

  Restaurang Årstiderna
  Vid ankomst bjuds ni på ett glas porlande bubbel. Ni väljer sedan förrätt och varmrätt eller varmrätt och efterrätt från den utvalda och säsongsbetonade menyn.

  Norrköping:
  Restaurang Lagerqvist
  Efter välkomstchampagne serveras ni en utvald trerättersmeny.

  Pappa Grappa
  På Pappa Grappa väljer ni fritt från menyn för värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt på restaurangen.

  Smygehamn:
  Smygehus havsbad
  Ni bjuds varsitt glas mousserande och 4 rätter, inklusive avslutande ostbricka samt kaffe på maten.

  Stockholm:

  Usine
  På Usine äter du i ljusa fräscha lokaler med en avslappnad atmosfär. Den industriella interiören anspelar på byggnadens historia. Där Usine ligger fanns tidigare en charkuterier och korv-fabrik. Därav namnet Usine som betyder Fabrik på franska.  Maten som serveras har franska influenser och menyn har något för alla. Välj mellan skaldjur, vegetariskt, kött, fisk eller pasta.Här kan du använda ditt värdebevis på hela den ordinarie menyn samt alkoholfri dryck (inte på alkohol, fasta menyer eller i kombination med andra rabatter och erbjudanden.

  Rydbergs Bar och Matsal
  På Rydbergs Bar och Matsal serveras svensk mattradition med råvaror av högsta kvalité! Njut av en fenomenal pastarätt, vällagad fisk eller kött, eller varför inte klassikern som gjort restaurangen känd - Biff Rydberg. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp samt dryck betalas direkt på restaurangen.

  Oyster Bar
  På Oyster Bar är atmosfären trevlig och servicen personlig. Maten som serveras består av råvaror av högsta kvalité! Till bords bjuds ni på en exklusiv fyrarättersmeny varav en av rätterna ni serveras är en skaldjursplateau. Eventuella tillval och dryck betalas till på plats på restaurangen.
  OBS! Restaurangen tar inte emot värdebevis på Alla Hjärtans Dag, samt Nyårsafton då de erbjuder en specialmeny.

  Örebro
  A-mano
  På den italienska pärlan A-mano njuter ni av vällagad, god mat i mysig miljö. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på plats.

  Kungsgatan 1
  På Kungsgatan 1 tillagas maten med lokalproducerade råvaror av hög kvalité. Ambitionen är hög och kockarna jobbar ständigt med att hitta nya sätt att förfina den svenska husmanskosten. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni till på plats.

  Stäng
 • Provdyk för två

  Ta era första andetag under vattenytan!

  Stockholm, Helsingborg, Borlänge, Karlstad

  Tänk dig att du viktlöst och fritt tar dig fram genom det stora blå. Att befinna sig så nära det djur och naturliv havet gömmer, som man gör när man dyker, är en obeskrivbar känsla.

  Genom ett provdyk får du chansen att ta reda på hur det är att andas under vattnet, hur det känns att vara viktlös och allt det andra som du undrar om dykning. Den teoretiska genomgången ger dig tillfälle att ställa dessa frågor till mycket duktiga och erfarna instruktörer.

  Du får lära dig hur utrustningen fungerar och några grundläggande regler för vad du behöver tänka på under dykningen. De praktiska övningarna genomförs på den grunda delen av bassängen. Instruktören är med hela tiden i bassängen och hjälper dig tillrätta. En bassäng är en idealisk plats för ett provdyk eftersom vattnet är klart, stilla och varmt. Kom själv, tag med dig familj, kolleger eller käresta. Tveka inte att ta detta första steg att, till fullo, kunna uppleva det element som tar upp mer 70 % av jordens yta.

  Upptäck världen under ytan du också!

  Stäng
 • Spa & frukost på Welcome Hotel för två

  Kombinera frukost med SPA!

  Hotellfrukost är mångas favorit. Varför inte kombinera en härlig förmiddag med frukostbuffé och SPA på Welcome Hotel i Barkarby? 

  Ni bokar valfri tid för frukosten där ni finner klassikerna äggröra och bacon, goda smörgåsar, frukt och självklart gott kaffe. 

  När ni njutit av frukosten får ni tillgång till hotellets spaavdelning fram till kl 13.00, där ni kan njuta av den uppvärmda utomhuspoolen, en värmande jacuzzi, ång eller torrbastu, samt även ett kallbad. Badrock och tofflor ingår även i besöket.

  Stäng
 • Spadag för två Kosta Boda Art Hotel

  Upplev total avkoppling i en rofylld färgsprakande oas. 

  Mitt i Glasriket i djupa Småland hittar du Kosta Boda Art Hotel Spa, här finns allt du kan önska dig för kropp och själ. 

  Upplev djup avkoppling i en rofylld oas på en plats som fullständigt exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och möjlighet till tillval av välgörande behandlingar. 

  Njut av en simtur i den fantastiska poolen med en konstglasutställning under vatten, simma i pooler utomhus eller inomhus, bada torr- eller ångbastu och tillbringa en stund i det moderna gymmet. 

  Det finns även möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för spa-avdelningen. Välkomna till ”Glashotellet”! 

  Stäng
 • Skänk en gåva

  Skänk värdet av ditt värdebevis till Barncancerfonden.

  Vi känner oss glada och stolta över att få samarbeta med Barncancerfonden i deras viktiga kamp för drabbade barn, ungdomar och deras familjer. Varje år drabbas cirka 300 familjer i Sverige av det ofattbara; ett barn får en cancerdiagnos. Barncancerfonden arbetar för att underlätta livet för de här familjerna.

  Stort tack för att du bidrar i den här viktiga kampen!

  Läs mer om Barncancerfonden

  Stäng
Visa fler