Upplevelsegåvan 2000

I detta presentkort från Greatdays ingår en mängd upplevelser över hela Sverige, till exempel spa och övernattningar, adrenalinfyllda upplevelser,kryssning med mera.

Genom vårt samarbete med Barncancerfonden kan mottagaren välja att skänka hela värdet av gåvan och hjälpa till i den viktiga kampen mot barncancer.

Kontakta oss för beställning eller frågor: 08 120 80 740, foretag@greatdays.se

Dessa upplevelser ingår

 • Avkoppling på hotell

  Lyxig avkoppling på hotell

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Arlanda, Borlänge, Borås, Bromma, Eskilstuna, Gränna, Halmstad, Hudiksvall, Kalmar, Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Lidköping, Ludvika, Luleå, Motala, Nyköping, Nässjö, Skara, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Vetlanda, Ängelholm, Örnsköldsvik, Östersund

  Vidga vyerna och checka in på ett trivsamt hotell i pulserande storstadsmiljö, eller i en lugn och mysig småstadspärla.

  Lämna vardagens stress och tillbringa helgen i en avkopplande atmosfär på hotell. Välj och vraka bland utvalda hotell inom norden. De flesta är centralt belägna i respektive stad med bekvämt gångavstånd till kultur, nöjen och kommunikationer.

  Välj mellan flera olika hotell.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Avkoppling på hotell" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort måste du köpa denna upplevelse innan du kan boka.

  Stäng
 • Buscot multiskärbäda

  Bräda med flera smarta funktioner!

  Skär- /serveringsbräda med stor yta att skära, förbereda eller servera på. Brädan har ett smart hållare för surfplatta eller mobil så att du enkelt kan följa dina recept. Brädan har även ett praktiskt spår där vätska samlas och enkelt kan hällas ut via en hällpip. Vårda brädan genom att olja in den med jämna mellanrum.

  Stäng
 • Flyboard

  Flyg nio meter över ytan eller dyk som en delfin!

  Stockholm, Jönköping, Gävle, Stenungsund, Umeå

  Flyg nio meter över ytan eller dyk under ytan som en delfin. En helt unik upplevelse!

  Efter en kort teoretisk genomgång där ni går igenom säkerhet, teknik och utrustning blir ni försedda med hjälm och flytväst för att sedan hoppa i vattnet. Startsträckan är individuell och det kan ta några minuter inom du kommer igång och känner att du har kontroll och kan bemästra grundläggande manövreringar. Du reglerar själv över hur högt, snabbt eller åt vilket håll du vill åka. Det kan se svårt ut för den oinvigde men aktiviteten passar alla och inga förkunskaper krävs, även om det är en liten utmaning till en början.
   
   Flyboard skapades av Franky Zapata, flerfaldig världsmästare i Jetski och tillika Jetski-tillverkare. Franky ville skapa ett nytt sportredskap som kombinerar skidåkning, dykning, vattenlek,  akrobatik och flygning. Resultatet blev Flyboard. Nu har även du möjlighet att testa denna galna upplevelse!

  Stäng
 • Havskajak - introduktionsdag

  Upplev skärgården i havskajak!

  Karlshamn, Tived

  Snirkla dig fram i finskuren skärgård och avnjut matsäcken på en kobbe med en perfekt utsikt över fjärden.

  Fokus ligger på naturupplevelsen men de engagerade instruktörerna delar gärna med sig av sina paddelkunskaper. Efter turen bör du ha så pass mycket kunskap att du kan känna dig trygg att hyra kajak och göra egna dagsturer i lugna vatten. 

  Du lär dig enkla manövreringstekniker, en skonsam och effektiv paddelteknik, de vanligaste sjövägsreglerna och givetvis vad man ska göra om man kapsejsar.
  Under Juni, Juli och Augusti är paddlingen i Åsnes nationalpark. 

  Följ med ut i skärgården du också!

  Stäng
 • Kryssning för två till Helsingfors

  Njut av en minisemester till Helsingfors! 

  Stockholm

  Välkommen ombord på detta mäktiga fartyg som under 40 timmar kommer att ta er till Helsingfors och tillbaka! Ni lämnar hamnen i Stockholm på eftermiddagen för att njuta av en minisemester med Silja Line tillsammans.

  Ombord på båten finns något för alla: stort utbud av shopping till förmånliga havspriser, restauranger för alla smaker, underhållning varje kväll och relaxavdelningen Sunflower Oasis med bastu och jacuzzi. Ni kommer tilldelas en hytt med utsikt över fartygets promenadgata där ni finner restaurangerna och shoppingen. I paketet ingår frukost på ena vägen samt en generös middagsbuffé.

  På morgonen dag två anländer ni till Helsingfors. Här får ni hela sju timmar iland att se och uppleva staden. Ni möts av ett rikt kulturliv och härlig shopping! Missa inte ett besök till Helsingfors mest berömda torg, Salutorget. Här kan ni köpa med er traditionella delikatesser, handarbeten och souvenirer.

  Vid 17-tiden är det dags att kliva ombord igen. Njut av en drink i någon av fartygets barer och passa sedan på att testa någon av à la carte restaurangerna! Om ni fortfarande har energi kvar efter detta så rekommenderar vi att ni avslutar kvällen med att njuta av den förstklassiga underhållningen.   

  Morgonen därpå anländer ni återigen i Stockholm efter 40 timmar på resande fot som garanterat kommer att ge er fina minnen att leva länge på!

   OBS! Kryssningen går ej att boka under högsäsong, 25/6-15/8.

  Stäng
 • Kör Ferrari och Lamborghini

  Kör två av världens mest exklusiva sportbilar!

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

  Gillar du snabba bilar och vill ha en körupplevelse utöver det vanliga? Då är det här upplevelsen för dig.

  Upplev adrenalinkicken när du sätter dig bakom ratten på inte bara en utan två italienska supersportbilar! Här får du en unik chans att jämföra de två mästerverken Ferrari och Lamborghini.

  Att starta motorn på en Ferrari eller Lamborghini  - två av världens mest legendariska supersportbilar är som ljuv musik. En åktur med dessa supersportbilar lämnar dig garanterat inte oberörd. Ta chansen att bekanta dig med två av de mest exklusiva sportbilarna i världen. 

  Efter en genomgång av bilarna, sjunker ni ner i det låga sätet bakom ratten. Tryck på startknappen och känn hur motorn frustar igång. Motorns vibrationer fortplantar sig i din ryggrad samtidigt som den otåligt väntar på att få visa vad den går för. En fantastisk känsla infinner sig!

  Provkör Ferrari och Lamborghini du också! 

  Stäng
 • Mordmysterie med middag för två

  I Mordmysteriet är det ni som är huvudpersonen, kanske till och med mördaren?

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala

  Var med och upplev en kväll i sann deckaranda och avnjut samtidigt en god middag på restaurang. Cirkulera runt bland borden, diskutera och ställ frågor till de andra för att komma fram till vem som är mördaren.

  •    Upplev en kväll i sann deckaranda
  •    Tvårätters middag serveras under mordmysteriet
  •    Vem är mördare? Vem kan man lita på?

  Upplevelsen Middag & mord - Ett Mordmysterium

  Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordmysteriet ska lösas. 

  Alla deltagare kommer att spela olika karaktärer med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Vissa spelar kära, andra tjuvar och det går även ett rykte om att det florerar droger i sällskapet. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Kanske är det du som är kvällens mördare! 

  Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Tvårätters middag ingår.

  Stäng
 • Prova på glasblåsning för två

  Prova glasblåsning, ett fantastiskt hantverk

  Mantorp, Piteå

  Prova på glasblåsning! Du får besöka en genuin glashytta där du, under uppsikt av en skicklig glasblåsare, får designa och blåsa ditt eget glasföremål i värmen från den heta glasugnen.

  Råmaterialet i vanligt glas är sand, soda, dolomit och kalksten. Genom tillsats av olika metalloxider eller kemikalier kan man ge glaset speciella egenskaper eller färger. I den heta brännugnen hettas glaset upp så att det blir formbart. Tekniken att blåsa glas uppfanns ca 50 f.Kr. Glasblåsning är ett traditionellt hantverk vars grunder inte har ändrats så mycket sedan det uppfanns.

  I hyttan får du en kort beskrivning av de olika tekniker som kommer att användas. Du kommer tex få prova på någon av teknikerna att balansera glaset på en pipa, forma glasmassan samt blåsa luft genom pipan in i den heta glasmassan. Du kommer även att få färdigställa slutprodukten.

  Vad du kommer tillverka beror på vad du väljer, ett glas eller en skål?

  När ditt glasföremål är färdigt behöver det svalna samt efterbearbetas en aning. Du kan hämta det några dagar senare alternativt få det skickat till dig mot en mindre kostnad.

  Stäng
 • Segelflyg

  Upplev att sväva fritt med vinden  

  Malmö, Motala

  Segelflyg är en sport med elegans, stil och finess. Att finna uppvindar är en utmaning, konst och ett tävlingsmoment. Med den här upplevelsen kommer du erfara något helt nytt - att flyga som en fågel med vindens hjälp.

  Är vädret lämpat för fri segelflygning bogseras segelflyget upp med motorseglare. Ni bogseras till en höjd mellan 500-1000 m innan vajern från motorseglaren kopplas loss.

  Nu flyger ni fritt. Den rutinerade instruktören visar var uppvindarna är bäst och du får en fantastisk resa mot högre höjder med fritt synfält över det vidsträckta landskapet.

  Väl uppe i luften får du också tillfälle att själv ta över spakarna!

  Ta chansen och prova på en unik flygupplevelse.

  Stäng
 • Spa & en natt på Falkenberg Strandbad

  Koppla av på Falkenberg Strandbad

  Falkenberg

  Välkommen till klassiska Falkenberg Strandbad. Här får du koppla av och vila ut i en fantastisk havsnära spamiljö.

  Hotellet har inte sparat på någonting utan satsat mycket på att skapa en härlig och inbjudande atmosfär. Mycket av det ligger i inredningen. Allt på hotellet är handplockat och noga utvalt just för den sakens skull.

  Precis intill hotellet ligger Skrea strand, en underbar sandstrand som sträcker sig längst kusten. Sommartid ger den vita sanden en karibisk känsla, medan den om hösten och vintern kan upplevas mer dramatisk när den tar emot vågornas mäktiga svall.  

  I spaavdelningen, The Retreat Club, behöver ni inte tänka på årstider, 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

  Här får ni uppleva ett smakprov på vad Sveriges lyxigaste spa kan erbjuda, njut i den varma poolen med utsikt över havet, se ut över havet i utomhusbastun, mys framför brasan i den nybyggda spa-oasen eller vila upp dig i en relaxsäng i anslutning till någon av poolerna.

  På kvällen kan ni välja mellan att äta en utsökt middag på hotellet eller varför inte besöka någon av alla trevliga restaurangerna inne i mysiga Falkenberg. (Observera att middag ej är inkluderad i paketet)

  Efter en god natts sömn avslutar ni vistelsen med en generös frukost. Här finns allt man kan önska sig av en frukost!

  Stäng
 • Spa & en natt på Marstrands Havshotell

  Upplev Marstrands Havshotell ni också!

  Marstrand

  Välkommen till Bohusläns pärla, Marstrands Havshotell, beläget längst ut på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du bohuslänsk livskvalitet med 144 skandinaviskt inredda rum, gomvattnande mat i Ottos Vardagsrum & Kök, ett salt SPA, allt omgivet av förtrollande natur.

  Här finner ni närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl bohuslänsk omtanke. Välkommen till ett saltare Marstrand, en knapp timme från centrala Göteborg. 

  I det salta SPA´t kopplar du av, njuter och hittar dig själv bland pooler, bastur, bubblor och varma tunnor. Boka hotellets gör-det-själv-kur, Marstrands Havskur, så blir upplevelsen komplett. Produkterna i kuren är inspirerade av naturen runt omkring och speciellt framtagna för oss. Dopp i havet ingår självklart!

  I Ottos Vardagsrum & Kök, hotellets restaurang, är det bohuslänska smaker som dominerar. Att fisk och skaldjur finns på menyn är nog ingen överraskning men det finns något för alla.    

  Detta ingår i er upplevelse:

  • Övernattning i standardrum
  • Entré till SPA
  • Frukost 

  Upplev Marstrands Havshotell ni också!

  Stäng
 • Spa med middag och en natt på Welcome Hotel

  Finn harmoni och avkoppling! 

  Stockholm

  Utanför Stockholm city finner ni ro på härliga Welcome Hotel!

  Här får ni avnjuta er vistelse i ett av deras härliga Superior rum. 
  Till kvällen väntar er en smaklig tvårättersmiddag. Under er vistelse har ni tillträde till SPA avdelningen där ni förutom skön badrock och tofflor njuter av den 35 gradiga utomhuspoolen, en värmande jacuzzi, ång- eller torrbastu samt ett kallbad om ni törs! Slottid 3 timmar. 

  Vakna upp på morgonen och njut av den fantastiska hotellfrukosten eller varför inte ta en runda på Stockholm Quality Outlet med över 50 märkesbutiker, endast ett stenkast från hotellet. Vill ni åka in till Stockholm gör ni det enkelt då pendeltåget på gångavstånd  tar er dit på 15 min. 

  Stäng
 • Skänk en gåva

  Skänk värdet av ditt värdebevis till Barncancerfonden.

  Vi känner oss glada och stolta över att få samarbeta med Barncancerfonden i deras viktiga kamp för drabbade barn, ungdomar och deras familjer. Varje år drabbas cirka 300 familjer i Sverige av det ofattbara; ett barn får en cancerdiagnos. Barncancerfonden arbetar för att underlätta livet för de här familjerna.

  Stort tack för att du bidrar i den här viktiga kampen!

  Läs mer om Barncancerfonden

  Stäng
Visa fler