Insekts och vinprovning

Insekter är på tapeten och vi presenterar stolt vårt nyaste tillskott inom mat & dryck. En afton med spännande smaker och underhållning som du sent kommer att glömma!

I många delar av världen anses insekter vara en delikatess. Nu kan vi som enda leverantör i Sverige, äntligen erbjuda en kulinarisk smakprovning med dessa små och stora kryp.

Insekter är en grym proteinkälla, bättre än ägg och Gainomax tillsammans. De är lätta att ta med som snacks i gymväskan och ha framme när sockersuget sätter in. Snart kan du köpa smaskiga proteinbars gjorda på syrsor, äpple och kanel direkt på gymmet. Ett måste för att komma i toppform inför #beach2016!

Vi bad Anders på Bugburger att dela med sig av sina favoriter:

  • Mjölmaskar: smakar bäst färsk eller nykokt och har en nötaktig smak. Byt ut naturgodiset och knapra på mjölmaskar istället! Eller varför inte överraska med en härlig mjölmasktårta till fredags fikat? Kollegorna kommer att älska dig!
  • Syrsor/ Gräshoppor: perfekt som efterrätt när de doppas i choklad. Byt ut kexchokladen mot dessa så ska du se att det knastrar lika bra. Watch out Karamellkungen!
  • Queen Weaver Ants: gröna knastriga myror med syra. Ett glas riesling till så är fredagsmyset kirrat och klart. Snabbt går det också!
  • Jättesimskinnbaggar: vill du visa dig på styva linan ska du tugga i dig en giant water bug. Hoppa över skaldjursplatån i helgen och bjud vännerna på dessa som smakar som musslor. Mums!
  • Sagomaskar: smakar som en blandning mellan russin och bacon. Kanske dags att byta ut de baconlindade dadlarna mot något roligare?!

 

Pris: 695 kr 

Tillgängliga orter: Stockholm, Göteborg, Malmö. 

Är du sugen på att testa denna upplevelse?


Skicka ett mail till upplevelser@greatdays.se för att anmäla ditt intresse!

    

Visa fler