Upplevelser – den perfekta presenten

Med upplevelsepresenter kan du visa uppskattning på riktigt! Oavsett om det gäller ett stort jubileum, pension eller avtackning, finns det garanterat perfekta upplevelser att bjuda på hos Greatdays. Vi erbjuder allt från fartfyllda aktiviteter till avkoppling med guldkant!

Upplevelser från Greatdays levereras i fina presentaskar och kan även profilieras om så önskas. Lägg till en personlig hälsning eller dekorera med företagets logotyp!

Upplevelser till jubilaren:

Greatdays erbjuder ett stort utbud av upplevelser inom populära kategorier så som till exempel motor, relax och mat & dryck. Välj och vraka bland avkopplande spadagar, farfyllda körrningar, smakfulla provningar, härliga kryssningar, middagsupplevelser eller äventryliga upplevelser högt uppe i det blå!

Nedan listas några favoriter:

Top Gear Airfield – Sportbilsentusiastens dröm, en halvdag i världens häftigaste bilar

Aktiv matlagning med vin för två – Inspireras av AVEQIAs stjärnkockar, laga mat och smaka på ljuvliga vin

Ballongflygning - En oförglömlig upplevelse högt ovan marken

Presentkort på belopp:

Vill du att mottagaren själv ska få välja fritt från Greatdays sortiment är ett presentkort laddat med valfritt belopp det bästa alternativet. Klicka här för att läsa mer och beställa presentkort!

Detta ingår alltid:

  • En stilren presentask med informativ broschyr 
  • Valfri hälsning på värdehandlingen samt logotyp om så önskas
  • 1 års giltighetstid, fri bytesrätt och försäkring 
  • Enkel beställning 
  • Lättillgänglig kundtjänst 
  • Snabb och säker leverans
  • Möjlighet att profilera presentasken

Beställning och leverans:

Beställning görs enklast här via hemsidan, i checkouten väljer du att du beställer som företag. Leverans sker inom 5 arbetsdagar. Är du ute i sista sekund kan du välja att få värdehandligarna skickade till dig digitalt via e-post.

Profiliering

Önskar du få företagets logotyp på värdehandlingen kontaktar du Greatdays för beställning. Med er logotyp på värdehandlignen blir gåvan än mer personlig och det kostar ingenting extra! Vi har även möjligheter att hjälpa till med unik profiliering i form av sleeves, klicka här för mer information. 

Greatdays upplevelsegåva

Vi har tagit fram den ultimata gåvan där mottagaren själv kan välja bland ett stort utbud av upplevelser och fysiska produkter. Mottagaren ges också möjlighet att skänka hela värdet av gåvan till barncancerfonden. Upplevelsegåvan finns i nivåerna Gold (250 kr), Premium (350 kr) och Exclusive (450 kr). Klicka här för att läsa mer om Greatdays upplevelsegåva.

Vid beställning av Greatdays upplevelsegåva, kontakta företagsavdelningen på foretag@greatdays.se/08-120 80 740.

Frakten av upplevelsegåvan kostar 79 kr/gåva. Det beloppet inkluderar frakt av själva gåvan/presentaskarna samt den frakt som ni i förväg betalar för mottagarens leverans av produkter från upplevelsegåvans innehåll. Beloppet redovisas separat då det enligt Skatteverket inte ska ingå i gåvans värde och därmed inte är skattepliktigt.

Skatteregler för företagsgåvor

Läs mer om vilka regler som gäller för beskattning av gåvor till anställda och kunder här

Kontakta oss

För beställning av Greatdays Upplevelesgåva, beställning av profilierade gåvor eller vid frågor, kontakta Greatdays företagsavdelning på foretag@greatdays.se/08-120 80 740.

Visa fler