Julklappstips

Att köpa presenter till nära och kära är inte alltid helt enkelt, vare sig det rör sig om julklappar, födelsedagspresenter eller en examenspresent. Då kan det vara bra att leta efter julklappstips på olika sajter på nätet. Vad passar egentligen att ge bort till mamma eller pappa? Och hur ska man tänka när man köper en present till sin flickvän eller pojkvän? Läs vidare för några tips på vad du kan ge bort! 

Satsa på en upplevelse 

Ett julklappstips som kan kännas lite mer personligt än flera andra sorters presenter är att köpa en upplevelse till någon du tycker om. Upplevelser sätter guldkant på vardagen, och gör det även möjligt för dig och den du ger presenten till att få lite kvalitetstid tillsammans. Vilken sorts upplevelse du satsar på beror givetvis på vem du ska ge presenten till. Till flick- eller pojkvännen kan en romantisk upplevelse för två vara ett bra val. Exempelvis en god middag, en weekendresa eller ett härligt och avslappnande besök till ett spa någonstans i Sverige. Det kommer garanterat att uppskattas av din flick- eller pojkvän!

Att köpa en present till föräldrarna kan vara lite knepigare. Satsa på en upplevelse som för dem närmare varandra, till exempel en middag på tu man hand eller en övernattning på hotell som finns på över 40 orter runtom i landet. 

Utgå från personens intressen 

Utgå från vad personen har för intressen eller vad hen skulle kunna tänkas vilja göra. Är det en äventyrlig person som skulle tycka om bergsklättring? Eller en lugnare person som hellre ägnar sig åt kulturupplevelser av olika slag? Hos Greatdays hittar du de flesta tänkbara upplevelserna för olika personer, smaker och preferenser. Spana in utbudet av upplevelser redan idag och hitta den som passar dig och personen som du ska ge presenten till bäst!

Upplevelsen kommer färdigpaketerad i en stilren presentask. Mottagaren har fri bytesrätt till valfri upplevelse och 1 år på sig att genomföra den.

 

Tips på julklappar till nära & kära: 

 

Visa fler