Avsmakningsmeny på Operakällaren
Ni får här möjlighet att spendera en hel kväll i grandios miljö med förstklassig mat och fantastisk service.
Operakällaren fick sitt namn redan 1787 när restaurangen låg i källaren under Gustav III:s operahus. Historiens vingslag präglar förstås stämningen i den kulturminnesmärkta byggnaden.
Ni serveras ett glas champagne i Nobiskällaren som är Operakällarens egen välrenommerade vinkällare.
Därefter förflyttas ni till Operakällarens Matsal, vars originalinteriör med väggmålningar, förgylld ekpanel, kassettak och takkronor av många anses vara Sveriges vackraste. I matsalen avnjuter ni en avsmakningsmeny om 6-8 rätter signerad Stefano Catenacci.
Som avslutning på aftonen har ni fritt inträde till intilliggande Café Opera.
Välkomna på en matupplevelse av högsta internationella klass i genuint historisk miljö!
De kan sin sak på Operakällaren
Allting från mottagandet i garderoben, hovmästarens uppträdande till personalens service i matsalen var det bästa jag upplevt på en svensk restaurang, och då har jag inte ens nämnt den otroligt goda maten.
Det var inte en vanlig måltid, det var verkligen en upplevelse som alla bör unna sig någon gång i livet.
Mycket god mat och trevlig personal.