Avkopplande stund för dig

Här finns utrymme för en stund av total avkoppling med fullt fokus på dig. Släpp alla måsten och låt sinnen och kropp få vila. I rofylld miljö får du njuta av en behandling som utförs av en professionell spaterapeut. Du kan till exempel välja på behandlingar som massage, ansiktsbehandling eller manikyr. Du kan även välja att varva ner och slappna av på ett spa för en dag. För den som vill prova något nytt finns möjlighet att delta i en makeup-kurs eller testa på en kittlande fiskpedikyr. Utbudet av behandlingar varierar mellan orter och salonger.

Dessa upplevelser ingår

 • AHA-behandling

  Låt din hud börja andas igen! 

  Stockholm, Örebro, Bjärred, Kungsängen, Mora, Nyköping, Sundbyberg, Upplands väsby

  AHA är en naturlig mjölksyra som appliceras på huden och som gör att döda hudceller lättare lossnar från hudens yttersta lager.

  Det är alltså en form av kemisk peeling. Det nya fräschare hudlagret som kommer fram gör huden i ansiktet mjuk och len och du får en rosig och frisk lyster. 

  En AHA-behandling gör att man får bort döda hudceller som kan blockera porer och ge upphov till pormaskar eller finnar. Dessutom reducerar även behandlingen rynkor, sluter samman porerna och reducerar talgproduktionen i huden.

  Bra resultat har även visats på grunda ärr, åldersfläckar, bruna fläckar och torr eller livlös hud.

  Låt din hud börja andas igen!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "AHA-behandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "AHA-behandling" innan du kan boka.


  Stäng
 • Ansiktsbehandling 60 min

  Skäm bort ditt ansikte!

  Stockholm, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Bjärred, Karlstad, Kungsängen, Mora, Märsta, Nyköping, Solna, Sundbyberg, Upplands väsby

  Möt dagen med din finaste hy någonsin! Unna dig en hel timme härlig ansiktsbehandling.

  Man brukar säga att ögonen är själens spegel, men egentligen gäller det ju hela ditt ansikte. Din hud är det första som visar hur du mår, ser din hud hälsosam ut kommer du att ge ett strålande första intryck!

  Arbete, solljus och luftföroreningar är alla faktorer som påverkar din ömtåliga hy. Med speciellt utvalda produkter som tillfredsställer just din hy, återfuktas huden och ditt ansikte får igen sin ursprungliga lyster. 

  Skäm bort dig själv och ditt ansikte!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Ansiktsbehandling 60 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Ansiktsbehandling 60 min" innan du kan boka.

  Stäng
 • Ansiktsbehandling för män

  Uppfriskande behandling för mannen

  Malmö, Örebro, Jönköping, Haninge, Kungsängen, Mora, Märsta, Sundbyberg, Upplands väsby

  Torrhet efter rakning, brännande sol under den obligatoriska golfrundan, bitande vind som piskar ditt ansikte under segelturen och den isande kyla som drabbar oss nordbor under vinterhalvåret påverkar din hud.

  Men misströsta inte, genom bra hudvård kan hudens åldrande skjutas upp. Mannens hud är ofta grövre än kvinnans, och behöver därför andra behandlingsmetoder för att få tillbaka lyster och glöd, därför är den här behandlingen speciellt anpassad för män.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Ansiktsbehandling för män" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Ansiktsbehandling för män" innan du kan boka.

  Stäng
 • Aromamassage

  Väldoftande avkoppling för kropp & själ

  Stockholm, Malmö, Västerås, Linköping, Karlstad, Mora, Nyköping, Skövde, Upplands väsby, Västervik

  Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

  En filt täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig från oljan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Efter en timmes rogivande massage får du en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka.

  Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

  En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Aromamassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Aromamassage" innan du kan boka.

  Stäng
 • Fiskpedikyr

  Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i Champagne!

  Västerås, Nyköping

  Ge dina fötter en avslappnande behandling av Garra Rufa fiskar i en rofylld miljö!

  FiskSpa, där fisksorten Garra Rufa jobbar för att dina fötter skall bli mjuka och vackra, är en fantastisk upplevelse. Fiskarna livnär sig på döda hudpartiklar och är särskilt bra för sårläkning, då de producerar enzymer i sin mun som är bra för hudens celldelning. 

  Garra Rufa har inga tänder utan nibblar bort de döda hudpartiklarna. De ger en behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna. Det lindrar även Psoriasis.

  Innan en fish SPA behandling får du först stoppa fötterna i en balja fylld med vatten sedan torkas fötterna och därefter sänker du ned dem i akvariet. Dags för fisken Garra Rufa att börja göra underverk med dina fötter! Efter behandlingen får du smörja in dina fötter med fotcreme.

  Stäng
 • MakeUp-kurs

  Locka fram ditt vackraste jag! 

  Huddinge

  Läppstift, liner, rouge, puder, läppglans, foundation, mascara, ögonskugga, concealer och otaliga krämer. Kosmetikdjungeln är djup, och det är inte alltid lätt att hitta vad som passar just dig bäst. Vid denna individuella lektion läggs allt fokus på dig!

  En professionell makeup-artist sminkar halva ditt ansikte och sedan får du möjlighet att själv göra den andra halvan under ledning av makeup-artisten. Ta gärna med bilder på din favoritmakeup eller dina produkter som vi kan gå igenom för att se vad du behöver komplettera eller byta ut. Du får med dig en ansiktskarta med tydliga instruktioner samt med vilka produkter som använts.

  Välkommen in i ditt nya jag!

  Stäng
 • Manikyr

  Ge dina händer det lilla extra!

  Malmö, Jönköping, Huddinge, Mora

  Snygga och välskötta händer är viktigt för ett bra helhetsintryck. Du har dem framför dig hela dagarna och de syns mer än vad du kanske tror.

  Händer och naglar påverkas särskilt under vinterhalvåret och torrhet, sprickor, missfärgning och naglar som skivar sig är exempel på problem vi kan stöta på.

  Låt en duktig nagelteknolog förvandla dina händer så att de blir som nya genom en manikyr. En manikyr består av rengöring av händer, naglar och nagelband. En välgörande handmassage utförs. Behandlingen avslutas med skyddslack och glans.

  För att kunna hålla händer och naglar i gott skick rekommenderas regelbunden manikyr.

  Glöm inte bort att ge dina händer det lilla extra!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Manikyr" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Manikyr" innan du kan boka.


  Stäng
 • Massage 60 min

  Avkoppling för kropp och själ

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Norrköping, Hässleholm, Karlshamn, Karlstad, Mora, Märsta, Nyköping, Sigtuna, Skövde, Sollentuna, Tyresö, Umeå, Upplands väsby, Värnamo, Västervik

  Unna dig själv, eller någon du tycker om, en stunds avkoppling. 60 minuter djupgående massage minskar muskelspänningar i hela kroppen och skänker ett skönt lugn.

  Släpp all stress och press för en stund och låt er svepas iväg. I avstressande och rofylld miljö ges massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att manmed förnyade krafter och energi sedan är redo att möta världen igen.

  Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar massage till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

  Unna er en avkopplande massagebehandling!

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Massage 60 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Massage 60 min" innan du kan boka.

  Stäng
 • Skönhetsbehandling 60 min

  Flera sköna behandlingar att välja mellan

  Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Jönköping, Norrköping, Karlstad, Kungsängen, Mora, Nyköping, Solna, Upplands väsby

  Låt vardagens alla måsten och bestyr långsamt försvinna och unna dig en stund av total avslappning. Njut till fullo, med både kropp och själ.

  Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila.

  I avstressande och rofylld miljö får du behandlingar av professionella hud-, spaterapeuter och massörer. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

  Du kan välja mellan ett stort antal olika behandlingar.

  Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Skönhetsbehandling 60 min" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Skönhetsbehandling 60 min" innan du kan boka.  Stäng
 • Spadag för två Färna Herrgård & Spa

  Njut av en skön spadag i hjärtat av Bergslagen

  Skinnskatteberg

  Färna Herrgård & Spa är en liten spa-pärla belägen i hjärtat av Bergslagen under en timmes bilväg från Västerås och Örebro. Omgiven av två sjöar och Färna ekopark erbjuder herrgården en skönt avbrott i vardagen.

  Dagspa på Färna Spa inkluderar entré till pool, bastu och relax, tillgång till ett fullt utrustat gym samt ett yoga, -vattengymnastik, eller cirkelträningspass. (Se träningsschemat för dagens aktivitet) Ni får låna badrock, handduk & tofflor. Färsk frukt & vatten finns alltid att tillgå.

  Varmt välkommen till Färna Herrgård & Spa!

  Spana in fler av våra härliga spapaket.

  Stäng
 • Spadag för två Kosta Boda Art Hotel

  Upplev total avkoppling i en rofylld färgsprakande oas. 

  Mitt i Glasriket i djupa Småland hittar du Kosta Boda Art Hotel Spa, här finns allt du kan önska dig för kropp och själ. 

  Upplev djup avkoppling i en rofylld oas på en plats som fullständigt exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och möjlighet till tillval av välgörande behandlingar. 

  Njut av en simtur i den fantastiska poolen med en konstglasutställning under vatten, simma i pooler utomhus eller inomhus, bada torr- eller ångbastu och tillbringa en stund i det moderna gymmet. 

  Det finns även möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för spa-avdelningen. Välkomna till ”Glashotellet”! 

  Stäng
 • Spadag på Elisefarm

  Koppla av och koppla bort några timmar på Elisefarms mysiga spa

  Höör

  Ta en paus från vardagen och besök Elisefarm på den skånska landsbygden. 

  Elisefarm är en anläggning som erbjuder dig en avkopplande miljö med alla faciliteter som du behöver för att för att få en bra upplevelse.
  Kanske är du i behov av egentid och avslappning eller så vill du bara sätta en liten guldkant på tillvaron? På Elisefarm sätts alltid du som gäst i fokus för att du ska få ut så mycket som möjligt från ditt besök. 
   
  Stig in på spaavdelningen och känn lugnet skölja över dig. Här finns det bubbelpool, inomhus- och utomhusrelax, tre varma källor, traditionell bastu, ångbastu och fotbad. Under sommarmånaderna finns även en uppvärmd utomhuspool för sköna dagar i solen. Varför inte även lyxa till det genom att lägga till en magisk behandling?

  Varmt välkommen till Elisefarm!

  Stäng
 • Spadag på The Lodge för två

  Koppla av på ett av Skånes mysigaste spa:n

  Genarp

  Högst upp på Romeleåsen med milsvid utsikt över de vackra skogarna ligger The Lodge. Ovanför trädtopparna väntar Honulele Spa med avkopplande miljöer, varma och kalla bad och mysig spalounge med vilsam inredning och sprakande brasor.

  I den vackra naturen bara 30 minuter från centrala Malmö ligger boutiquehotellet The Lodge. I samklang med den omgivande naturen har man på toppen av Väderkullen skapat ett unikt hotell inspirerat från olika delar i USA, ett American Hideaway. Här har man ett stort engagemang för både natur och gäster. Miljön och den vänliga personalen inbjuder till a life less ordinary.

  Honulele Spa
  Aloha! De hawaiianska öarna är mytomspunna för sin magiskt läkande och spirituella kraft från naturen och vattnet. Det är också inspirationen till Honulele Spa. På toppen av Romeleåsen i den storslagna naturen, omringat av rogivande skogar väntar sköna bad och avkopplande miljöer. Honulele Spa är hela 1000 kvm stort och här hittas lyxig relax, infinitypool, kallvak, vedeldad bastu och mycket mer. Välkommen till ett spa less ordinary!

  Stäng
Visa fler