Covid-19 säkra nyheter

Greatdays strävar alltid efter att erbjuda det bredaste och roligaste utbudet av upplevelser. Vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer och koncept som gör att våra kunder får uppleva nya och oförglömliga ögonblick.

Nu lanserar vi några nya spännande onlineupplevelser och kurser som kan göra din eller någons dag lite bättre i tider när det är viktigt att hålla avstånd:

"GÖR DET SJÄLV" FRISÖRKURS ONLINE

Att besöka en frisörsalong kan vara förenat med vissa smittorisker, ofta passerar många människor genom en frisörsalong och du kan som kund inte vara helt säker på om du har oturen att vistas i salongen samtidigt som någon som kanske bär på asymptomatisk smitta. Trots det är det viktigt att i tider av isolering ändå kunna visa upp ett vårdat yttre, onlinemöten blir så mycket trevligare, både för dig och för andra mötesdeltagare, och det är roligare att ha kameran på!

Vi har med hjälp av några av våra proffsiga leverantörer nu landat ett färdigt koncept för hur du ska kunna snofsa till frisyren på ett helt smittsäkert sätt: Klipp dig själv!

Upplevelsen inleds med en instruktionsfilm via video, det finns också en instruktör (en av våra arrangörer) tillhands under hela klippningen för eventuella frågor. Du lär dig snabbt göra en komplett Corona-klippning och skulle något inte bli så bra första gången, finns det en läkande tröst i att hår ändå växer ut igen. Det enda du behöver är ett glatt humör, en dator, en stol och en sax!

LÄS MER OCH KÖP HÄR>>

STILKURS I DIGITALA MÖTEN

Efter mer än 12 månader med digitala möten är det inte läge att gräva ned sig och bli ännu mer hemma-aktig. Raggsockor, morgonrockar, orakade ansikten och solkiga t-shirtar är inslag vi känner till bättre nu än för ett år sen – visst det är skönt att gå hemma i kallingarna, men vi måste gemensamt höja nivån lite, det handlar om mänsklig värdighet. Vem vet hur länge pandemin pågår eller när nästa pandemi kommer, och även om den snart försvinner kanske du vill fortsätta träffas digitalt? För att inte upprepa misstagen från det första året med teams har vi med hjälp av skickliga stilexperter tagit fram en helt ny kurs i vett och etikett för digitala möten.

Upplevelsen inleds med en inventering av din garderob där du får visa upp vad du brukar ha på dig när du sitter vid datorn. På ett tryggt och säkert sätt får du därefter tips och råd av en professionell stylist hur man bäst klär sig för digitala möten när man jobbar hemifrån.

Inga mer mysbyxor eller kalsong-incidenter!

LÄS MER OCH KÖP HÄR>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visa fler