Presenter till henne

När du letar presenter till henne nästa gång så har Greatdays presentkortet för dig. Du väljer själv en trevlig upplevelse att ge din fru, flickvän eller väninna, och vi levererar såklart i en fin ask. Den här gåvan ger stor flexibilitet då du inte behöver begränsa dig till ett smycke, en parfym eller något annat som du inte är säker på att hon kommer att gilla. Med ett presentkort från Greatdays kan hon välja en upplevelse hon sent kommer att glömma.

Upplevelser i hela Sverige

När du köper presenter till henne och våndas över vad hon kommer att gilla och inte gilla så ska du tänka på Greatdays upplevelsepresenter. Låt till exempel mottagaren välja mellan avkopplande upplevelser eller fartfyllda äventyr. Våra presentkort har 2 års giltighet och man får alltid byta om det är så att mottagaren inte skulle vara nöjd med den valda aktiviteten. Presentkortet kommer i en stilren presentask där du som sändare får välja ett personligt meddelande. Aktiviteterna finns över hela Sverige, från Skåne i söder till Norrbotten i norr. Mottagaren kan söka efter aktiviteter utifrån vilket län denne vill ha sin upplevelse i.

Avkopplande upplevelser som ett besök på ett lyxigt spa, eller varför inte en mat och vinprovning tillsammans med någon hon tycker om? Ja, det är bara några saker din fru eller flickvän kan ta del av när du ger henne ett presentkort från Greatdays. Eftersom alla våra presentkort har lång giltighet är det enkelt för mottagaren att själv välja när hon vill utnyttja det. Kolla in våra erbjudanden och kampanjer redan nu och ge din käresta ett minne för livet. Förhoppningsvis är det en eller flera aktiviteter som går att göra tillsammans så att ni får skapa nya minnen ihop.

Visa fler