Presenter för två

Funderar du på vad du ska överraska din partner med när ni firar bröllopsdag eller vill du bara ge din älskling en rolig present, något som ni kan göra och uppleva tillsammans? Idag finns det en hel del upplevelser, presenter för två helt enkelt. Perfekt för ett par som vill göra något festligt och roligt tillsammans. Istället för att ge bort en fysisk present kan du nu bjuda med din partner på något nytt, fräscht och spännande.

Överraska din partner med en upplevelse!

Det finns många tillfällen då man känner att man borde fira något med sin partner eller kanske bara överraska hen med något lite extra lyxigt, något som får er båda att känna att det ni har tillsammans är speciellt. På Greatdays.se finns det många olika presenter för två personer, t ex lyxiga middagar, afternoon tea med champagne, vinprovningar och matlagningskurser för två. När du köper din present på Greatdays.se får du alltid presentkortet levererat i en stilren presentask med personlig hälsning. Presentkortet har 1 års giltighet och mottagaren har fri bytesrätt och kan således byta upplevelsen till något annat om hen så önskar.

Det finns många avkopplande upplevelser att välja bland på greatdays.se. Varför inte checka in på ett mysigt hotell och lämna vardagen bakom er för en helg, lyxa till det och bara njuta av att vara tillsammans. Unna er en riktigt god middag, bada bubbelpool, få en välgörande massage och smaka på förföriska champagnebubblor - kan det bli bättre? Ta chansen nu och surfa in på greatdays.se och överraska din partner med just din favoritupplevelse! Du köper upplevelsen enkelt via hemsidan. Alla presentkort har 1 års giltighet från köpdatumet så att ni i lugn och ro kan planera för er kommande upplevelse tillsammans.

Visa fler