Hitta den perfekta presenten till din flickvän

Alla hjärtans dag, födelsedag, julafton, namnsdag och årsdag. Anledningarna att uppvakta sin flickvän tar aldrig slut, men det kan tyvärr idéerna om passande presenter göra.

 Att uppleva saker och skapa minnen att se tillbaka på är något som vi på Greatdays förespråkar och lever efter. Att låta din älskade flickvän uppleva något hon alltid längtat efter är fullkomligt oslagbart, både för henne och för dig.

När du väljer en upplevelsepresent är det i princip bara fantasin som sätter gränserna. Är flickvännen äventyrslysten och kanske en smula galen? Låt henne då köra gokart eller sportbil.Vill hon hellre lägga tid på skönhet och avkoppling? Unna henne då massageansiktsbehandling eller kanske en hel spadag på ett lyxigt hotell.

Om ni vill njuta av något tillsammans finns det flera upplevelser som passar bra, till exempel på alla hjärtans dag eller under julhelgen. Prova äkta afternoon tea, skratta till härlig stand-up, gå på champagneprovning eller bjud med flickvännen på middag med extra allt – kanske en avsmakningsmeny på Operakällaren?

Vilka är egentligen de bästa kärleksgåvorna? Finns det rätt och fel? Hur får man pengarna att räcka? Här ger de dig några bra tips inför den stora dagen.

Visa fler