Nå ut på ICA, Axfood och fler kedjor

Vi breddar Greatdays upplevelseprodukt- ”Middag för två". Vi söker därför samarbeten med restauranger över hela Sverige. 

Sedan 2013 är Greatdays huvudpartner i ICAs storsatsning på upplevelsepresenter i fysisk butik och på webb. Under 2014 firtsatte Greatdays sin framgångsrika satsning och lanserat sina produkter på ytterligare fyra starka kedjor inom dagligvaruhandeln: Axfood, Netto, Statoil och OKQ8 med en samlad kundbas på ca 4,3 miljoner stamkunder. Greatdays har tillsammans med sina återförsäljare vuxit och är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige. Vi har också, som enda företag i branschen, tilldelats och uppbär högsta kreditvärdighet av kreditinstitutet UC.

 

Samarbeta med Greatdays

Som samarbetspartner till Greatdays får du en ny, stor säljkanal som inkluderar både fysisk detaljhandel och e-handel. Vi når både privat- och företagsmarknaden och jobbar för att skapa nya affärsmöjligheter för våra partners varje dag. Greatdays målgrupp är presentköpande slutkonsumenter och företag över hela Sverige. Låt oss marknadsföra och sälja er upplevelse och därmed generera helt nya kunder till er.

 

Så här funkar det

Upplevelseprodukten ”Middag för två” kommer att innehålla ett middagspaket för två personer som kan paketeras på olika sätt. Ni väljer själva vilket upplägg som passar er. Pris i butik är 695 kr inklusive moms och menyerna måste minst motsvara samma utpris i restaurangen. Övrig dryck eller adderad matbeställning betalar kunden på nota.

Förslag 1 för två personer
Förutbestämd meny , exempelvis en två- eller trerättersmeny exklusive dryck som motsvarar priset 695 kr

Förslag 2 för två personer
Gästen får fritt välja från matmenyn, exklusive dryck till ett värde av 695 kr

 

Fakturering och provison

Gästen som ska utnyttja sin upplevelse har ett värdebevis som gäller endast för ”Middag för två". Detta värdebevis gäller sedan som betalning för den överenskomna menyn. Värdebeviset har en unik kod som ni rapporterar till Greatdays via ett självfaktureringssystem. Utbetalning sker varje månad och faktureringen kräver minimal administration från er sida.  Greatdays tillsammans med återförsäljare tar 20% i provision av utpriset 695 kr, vilket innbär 556 kr inklusive moms går till er. I övrigt finns ingen administrativ kostnad eller marknadsföringskostnad. Samarbetsavtalet löper tillsvidare med en uppsägningstid på 3 månader.

 

Vill du vara med?

Vi jobbar för fullt med denna produkt och nya askar ska tryckas inom kort med de orter och restauranger som tillkommer. Hör av dig till vår partneravdelning på partner@greatdays.se eller på 08-120 80 740 om du har några frågor eller funderingar. Du kan också läsa mer om Greatdays på www.greatdays.se

Intresseanmälan

Gör din intresseanmälan nedan gällande ett samarbete med Greatdays

Visa fler