En värld av show- och smakupplevelser

Upplev en färgsprakande helkväll med extra allt! Här räknas maten in i underhållningen och ni kommer om vartannat att serveras mat, show, musik och dans av artisterna som gör allt för att ni ska känna att ni är en del av showen. Ni väljer själva om ni vill uppleva en dinnershow på klassiska Golden Hits eller på anrika Wallmans Stockholm. Oavsett vad ni väljer så kommer ni garanterat få årets roligaste kväll!

Dessa upplevelser ingår

 • Dinnershow på Golden Hits

  Middag och show på Golden Hits för två personer!

  Stockholm

  Här ska firas på alla sätt och vis! Hur mycket fest kan man egentligen trycka in under en kväll? Rätt så mycket tycker vi!

  Här bjuds ni på en helkväll som garanterat kommer ge er ett ordentligt endorfinpåslag som sitter i länge. Välj mellan två shower med tillhörande meny och förbered er på en grym helkväll med extra allt. Artisterna gör allt för att du ska känna att du blir en del av showen.

  Menyn som serveras är en välkomponerad trerättersmeny som precis som showen inte gör sig så bra i ord, den måste helt enkelt upplevas.

  Kvällen avslutas med fördel i nattklubben där du kan dansa till hitsen som du helst dansar till hemma i ditt egna vardagsrum, eller varför inte med karaoke!

  I paketet ingår: 
  Grym show med sittplatser i den bästa platskategorin, trerättersmiddag, garderob och entré till Stockholms utan tvekan roligaste nattklubb och karaoke.  

  Kom och upplev årets roligaste kväll!

  Stäng
 • Dinnershow på Wallmans Stockholm

  Välkommen till en värld av show- och smakupplevelser

  Stockholm

  En oförglömlig kväll där ni serveras fantastisk mat och dryck samt en högklassig show i en unik miljö.

  Showen presenteras i äkta Wallmans-anda med massor av värme och själ. Tanken är att du som gäst alltid ska känna igen dig i repertoaren. På Wallmans blir du en del av showen. Artisterna har fullt upp hela kvällen med att sjunga, dansa och servera. Imponerande!

  På Wallmans är maten och drycken minst lika viktig som de fantastiska showerna. Köket har skapat en meny som garanterat inbjuder till fest. När du bokar ditt besök ingår en varierad meny, komponerad av köksmästaren efter säsongens råvaror. Tanken är att överraska dig och överträffa dina förväntningar!

  Gör som 100 000-tals tidigare gäster och besök anrika Wallmans. Välkomna!

  Stäng
Visa fler