Studentpresent

Sjung om studentens lyckliga dar! Nu kommer tiden på året med sol, värme och då studenter, förväntansfulla inför examen, fyller gatorna med glädjesång och hurrarop. Då är det också givetvis hög tid att hitta en perfekt studentpresent att ge bort.

Vad ska man ge till studenten? En unik examensspresent kan vara svår att hitta. Att ge bort ett roligt presentkort på upplevelser kan vara mycket roligare än att ge bort kontanter. Det fina med upplevelser är att det finns väldigt mycket att välja på att göra runt om i landet. Vissa studenter önskar sig fart och andra vill ha något mysigare. Adrenalinjunkie eller livsnjutare, äventyrare eller gourmand, det spelar ingen roll- oasvett finns det något för alla att uppleva! 

Den perfekta studentpresenten 

En studentpresent ska ge personen möjligheten att utforska mer av livet. Genom att ge bort en upplevelse kan man tillsammans med studenten få en fantastisk dag och minnen för livet. Visst kan det vara bra att få saker som bestick och stekpannor i studentpresent men ärligt talat, hur kul är egentligen det? Låt studenten andas glädje, spänning och framtidstro. Låt det vara en riktigt rolig fest helt enkelt. Det går faktiskt att både ge bort bra saker och en upplevelse. Låt studenten välja ut sin favorit bland alla upplevelser som finns och ge er iväg för att skapa nya minnen tillsammans!

En upplevelse för alla smaker 

Gör något tillsammans genom att ge bort en rolig upplevelse. Ta chansen och gör detta tillsammans med den som tar studenten innan verkligheten gör sig påmind i form av jobb eller studier på annan ort. Det finns massor att välja och vraka mellan när det kommer till dessa upplevelser så att både gammal och ung kan få en fantastisk dag tillsammans. Vad sägs om att köra en supersnabb bil, hoppa fallskärm eller njuta av en fantastisk middag? Titta runt bland våra upplevelser och upptäck vad ni kan hitta på och köp ett presentkort redan idag att ge bort till en lycklig student.

Upplevelsen kommer färdigpaketerad i en stilren presentask. Mottagaren har fri bytesrätt till valfri upplevelse och 1 år på sig att genomföra den.

 

Tips på de bästa studentpresenterna:

 

Visa fler