Upplevelsekalendern

Tävla och vinn riktiga drömupplevelser varje advent! På prispallen finner du: Dinnershow på Wallmans Salonger, (värde 1595 kr) Spa & en natt på Falkenberg Strandbad (värde 1995 kr), Ballongflygning för två (värde 4790 kr) och Top Gear Airfield (värde 6195 kr). 
 
Tävlingsvillkor Greatdays Upplevelsekalender 2018 
 
1.1 Arrangören är Greatdays AB, organisationsnummer: 556752-8871, adress: Själagårdsgatan 9, 111 31 Stockholm och benämns som Greatdays AB i tävlingsvillkoren.
 
1.2 Arrangörens anställda och deras närmast anhöriga samt personer med yrkesmässig anknytning till Greatdays AB får inte delta i tävlingen.
 
1.3 Tävlingen är öppen för personer som är fysiskt bosatta i Sverige och i myndig ålder.
 
1.4 För att kunna delta i adventstävlingarna och ha chans att vinna drömvinsterna, samlar du bonus fram till respektive adventstävling och svarar på tillhörande quizz. 

1.5 För att kunna delta i adventstävlingarna krävs registrering av följande uppgifter: namn, e-post, ålder och att du godkänner tävlingsvillkoren. Du kan ta del av Greatdays integritetspolicy här
 
1.6 Greatdays AB förbehåller sig rätten att utesluta tävlande som misstänks ha manipulerat sitt deltagande.

1.7 I upplevelsekalendern finns det totalt fyra adventstävlingar och för att alla tävlande ska ha en chans att vinna, kan en person/ ett hushåll inte vinna mer än en adventstävling i upplevelsekalendern.

1.8 I den fjärde adventstävlingen i upplevelsekalendern, benämnd som final, där Top Gear Airfield är priset, förbehåller sig Greatdays AB rätten att göra en bedömning som baseras på antal uppnådda poäng samt bästa motivering i Greatdays AB:s tycke.

1.9 Om tävlingen inte kan fortskrida som det är tänkt på grund av skäl som ligger bortom Greatdays AB:s kontroll, förbehåller vi oss rättigheterna att avbryta, skjuta fram eller ställa in tävlingen.

1.10 Eventuell vinstskatt kan komma att behöva betalas av vinnaren. Som tävlingsdeltagare är du införstådd med detta när du är med i tävlingar som administreras av Greatdays AB.
  
LYCKA TILL!

FAQ

Q: Jag har inte fått mina bonuspoäng

A: För att få dina bonuspoäng måste personen du utmanat ha spelat en valfri lucka samt registrerat sig. 

Q: Hur bjuder jag in vänner för att samla bonuspoäng? 

A: I bonusluckor får man i slutet möjlighet att dela med sig av en utmaningslänk i diverse sociala medier. När en annan användare öppnar denna utmaningslänk, och spelar valfri lucka samt registrerar sig så kommer man att få sina "rewardspoäng". Under 1-24 december kan du maximalt samla ihop 4000 rewardspoäng genom att bjuda in vänner. För att komma upp i 4000 rewardspoäng behöver du ha bjudit in fyra vänner som ska ha spelat valfri lucka samt registrerat sig.

Q: Jag svarar inom en sekund, men får ändå inte mycket poäng

A: För att säkerställa säkerheten så är det alltid servern som beräknar poängen. Poängen som syns i spelet är en visuell beräkning i browsern och ibland kompletteras den av servertiden för att rätta till eventuella skillnader. Alla användare får alltid rätt poäng i slutändan även fast det ibland kan se ut att vara annorlunda i browsern. 

Q: Jag kan inte registrera mig

A: Verifiera att du fyller i rätt domän på mejlen, eller att det inte ligger ett mellanslag någonstans i mejlen. Systemet verifierar och nekar domäner som inte är korrekta.

Q: Jag kan inte starta kalendern

A: Säkerställ att du inte blockerar cookies i din webbläsare. Kalendern behöver lagra cookies för att spelet ska fungera. Annars kan man pröva en annan browser.

Visa fler