Ut och njut!

Nu när sommaren är här och semestern är så nära kanske det är dags för den stora vandringsupplevelsen som låter dig följa blomstringen i naturen?

De vackra gröna fälten växer igen och en golfweekend på herrgård lär sitta fint. Eller vad sägs om tävlingsinriktad golf med proffs?

För en mer actionspäckad och akvatisk upplevelse kan vattensport passa, nu när isen har smält och sjöarnas vågor sätter igång. Om benen darrar med adrenalin är en multisportdag ett alternativ för er, utnyttja motoriken och övervinn naturens hinder! Vid stort intresse i den gastronomiska världen finns aktiviteten gourmetvandring, en härlig kombination av matupplevelser och naturens egna drag.

För fartfyllda äventyr kan ni prova på olika supersportbilar. Ta rollen som superspionen James Bond i en Aston Martin eller kör den kända klassikern Porsche. För en vildare bilfärd på ny mark, bemästra Jeepen! Ni som vill ha fart i grupp istället, med familj och vänner, kan ta er an Stockholms högsta skidbacke med specialbyggda bilar!

 

För mer information om spännande inom- och utomhusaktiviteter under våren, läs vidare!

Visa fler