Visa uppskattning med en upplevelse

Tiderna förändras även när det gäller jubileums- och minnesgåvor. Upplevelser är en "levande" gåva, som inte riskerar att stå och damma i en bokhylla. Med 10 år i branschen lotsar vi dig rätt, oavsett om det rör sig om ett 25-årsjubileum, en stundande pension eller en avtackning. Vilket tillfälle det än är som ska firas, hittar du upplevelser att visa uppskattning med hos Greatdays. 

Välj mellan hisnande äventyr i luften eller på vattnet, några fartfyllda timmar bakom ratten i en drömbil eller en kväll med nya smaksensationer

Topp tre jubileumsgåvor 

  • Top Gear Airfield I denna maxade upplevelse får deltagaren under en halvdag sitta bakom ratten på några av världens häftigaste sportbilar. 
  • Heldagssegling för två - En underbar heldag ute till havs i Stockholms Skärgård, lunch och fika ingår. 
  • Aktiv matlagning med vin för två -  Laga mat på de finaste råvaror och låt er inspireras av AVEQIAs stjärnkockar! Till avsmakningsmenyn bjuds ni på ett exklusivt vinpaket speciellt utvalt av AVEQIAs sommelier.

Presentkort i valfri valör
Är du osäker på vad du ska välja kan du alltid ge bort ett presentkort. Då bestämmer du själv summan och mottagaren får välja det som han eller hon uppskattar mest.​

Profilera din upplevelse
Upplevelsepresenten kommer levererad i en snygg presentask – färdig att ge bort. Du kan också enkelt profilera den med ditt företags logotyp, bilder och färger och lägga till en personlig hälsing. 

Här hittar du vår uppskattade upplevelsegåva